marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Tušmobil tudi v drugem četrtletju povečal tržni delež


25.09.2013
Objavil: Thomas Bergant

Tudi drugo četrtletno poročilo APEK-a je zabeležilo nadaljevanje trenda rasti števila uporabnikov Tušmobila. Potem ko je že v letu 2012 ter prvem četrtletju leta 2013 osvojil naslov najhitreje rastočega mobilnega operaterja na slovenskem trgu mobilnih storitev, ...

... tudi v drugem četrtletju letošnjega leta nadaljuje s krepitvijo tržnega položaja in se z 11,7-% tržnim deležem na trgu ter več kot 265.000 uporabniki še močneje utrjuje na poziciji tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja. Da je Tušmobil še vedno najhitreje rastoči mobilni operater, potrjujejo tudi podatki iz poročila APEK-a, ki kažejo, da mu je edinemu od operaterjev v tem četrtletju uspelo povečanje tržnega deleža za več kot 0,1 odstotno točko in sicer kar za 0,4 odstotne točke.

Potem ko je Tušmobil v letu 2012 praznoval 5. obletnico delovanja na slovenskem mobilnem trgu in dosegel pomembno prelomnico – 250.000 uporabnikov – tudi v letu 2013 povečuje število uporabnikov svojih storitev. Danes tako Tušmobilu zaupa že več kot 265.000 uporabnikov, njihovo število pa se je samo v drugem četrtletju tega leta povečalo za 0,4 odstotne točke v primerjavi s prvim četrtletjem tega leta, skupno pa v prvi polovici leta za kar 0,5 odstotne točke. »Po najhitrejši rasti med vsemi operaterji v letu 2012 smo v leto 2013 stopili s prenovljeno ponudbo in podobo, s katero nam uspeva, da kljub zahtevnim razmeram na trgu in splošnemu padcu potrošnje povečujemo naš tržni delež in število zadovoljnih uporabnikov,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Tržni delež Tušmobila na slovenskem trgu tako zdaj znaša 11,7 %, pri čemer so povečali tako število naročnikov kot predplačnikov, povečal pa se je tudi obseg uporabe storitev, predvsem pri opravljenih storitvah poslanih SMS sporočil. S svojim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,45 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki