marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Tušmobil tudi v drugem četrtletju povečal tržni delež

Deli z ostalimi
Tušmobil

25.09.2013
Objavil: Thomas Bergant

Tudi drugo četrtletno poročilo APEK-a je zabeležilo nadaljevanje trenda rasti števila uporabnikov Tušmobila. Potem ko je že v letu 2012 ter prvem četrtletju leta 2013 osvojil naslov najhitreje rastočega mobilnega operaterja na slovenskem trgu mobilnih storitev, ...

... tudi v drugem četrtletju letošnjega leta nadaljuje s krepitvijo tržnega položaja in se z 11,7-% tržnim deležem na trgu ter več kot 265.000 uporabniki še močneje utrjuje na poziciji tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja. Da je Tušmobil še vedno najhitreje rastoči mobilni operater, potrjujejo tudi podatki iz poročila APEK-a, ki kažejo, da mu je edinemu od operaterjev v tem četrtletju uspelo povečanje tržnega deleža za več kot 0,1 odstotno točko in sicer kar za 0,4 odstotne točke.

Potem ko je Tušmobil v letu 2012 praznoval 5. obletnico delovanja na slovenskem mobilnem trgu in dosegel pomembno prelomnico – 250.000 uporabnikov – tudi v letu 2013 povečuje število uporabnikov svojih storitev. Danes tako Tušmobilu zaupa že več kot 265.000 uporabnikov, njihovo število pa se je samo v drugem četrtletju tega leta povečalo za 0,4 odstotne točke v primerjavi s prvim četrtletjem tega leta, skupno pa v prvi polovici leta za kar 0,5 odstotne točke. »Po najhitrejši rasti med vsemi operaterji v letu 2012 smo v leto 2013 stopili s prenovljeno ponudbo in podobo, s katero nam uspeva, da kljub zahtevnim razmeram na trgu in splošnemu padcu potrošnje povečujemo naš tržni delež in število zadovoljnih uporabnikov,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Tržni delež Tušmobila na slovenskem trgu tako zdaj znaša 11,7 %, pri čemer so povečali tako število naročnikov kot predplačnikov, povečal pa se je tudi obseg uporabe storitev, predvsem pri opravljenih storitvah poslanih SMS sporočil. S svojim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,45 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki