marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Tušmobil predstavil MMS razglednico

Deli z ostalimi

10.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Za letošnje poletje so pri Tušmobilu pripravili novost v svoji ponudbi mobilnih storitev. Združili so MMS sporočilo in nostalgično razglednico, tako da naslovnik prejme vsebino MMS sporočila z navadno pošto v obliki razglednice. MMS razglednica bo zagotovo prava uspešnica poletja med uporabniki Tušmobila.

Tušmobilova MMS razglednica je dopolnila ponudbo inovativnih komunikacijskih storitev. Namenjena je vsem, ki želijo združiti sodobnost in nostalgičnost. MMS razglednica omogoča, da uporabniki fotografijo, posneto z mobilnim telefonom, pošljejo kot klasično razglednico, ki jo bo naslovnik prejel po pošti v nabiralnik. »To storitev lahko naši uporabniki izkoristijo ob različnih priložnostih, kot so voščila, utrinki z dopusta, potovanja ali ko želijo nekomu polepšati dan,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Postopek pošiljanja je do uporabnika prijazen. Z mobilnim telefonom najprej ustvarijo fotografijo in jo pripravijo za pošiljanje v obliki MMS sporočila. V besedilo MMS sporočila vpišejo podatke prejemnika in dodajo svoje osebno besedilo. Z vejico ločijo ime priimek, ulico in poštno številko prejemnika. Z znakom (#) pa ločijo svoje osebno besedilo od besedila s podatki o naslovniku, ki mu pošiljajo razglednico. Strošek pošiljanja posamezne razglednice združuje samo storitev, ki znaša 1,99 eur. V kolikor se uporabnik gostuje v tujini se mu poleg storitve zaračuna tudi prenos podatkov skladno z veljavnim cenikom gostujočega operaterja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki