marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Tušmobil predstavil MMS razglednico

Deli z ostalimi

10.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Za letošnje poletje so pri Tušmobilu pripravili novost v svoji ponudbi mobilnih storitev. Združili so MMS sporočilo in nostalgično razglednico, tako da naslovnik prejme vsebino MMS sporočila z navadno pošto v obliki razglednice. MMS razglednica bo zagotovo prava uspešnica poletja med uporabniki Tušmobila.

Tušmobilova MMS razglednica je dopolnila ponudbo inovativnih komunikacijskih storitev. Namenjena je vsem, ki želijo združiti sodobnost in nostalgičnost. MMS razglednica omogoča, da uporabniki fotografijo, posneto z mobilnim telefonom, pošljejo kot klasično razglednico, ki jo bo naslovnik prejel po pošti v nabiralnik. »To storitev lahko naši uporabniki izkoristijo ob različnih priložnostih, kot so voščila, utrinki z dopusta, potovanja ali ko želijo nekomu polepšati dan,« pojasnjujejo v Tušmobilu.

Postopek pošiljanja je do uporabnika prijazen. Z mobilnim telefonom najprej ustvarijo fotografijo in jo pripravijo za pošiljanje v obliki MMS sporočila. V besedilo MMS sporočila vpišejo podatke prejemnika in dodajo svoje osebno besedilo. Z vejico ločijo ime priimek, ulico in poštno številko prejemnika. Z znakom (#) pa ločijo svoje osebno besedilo od besedila s podatki o naslovniku, ki mu pošiljajo razglednico. Strošek pošiljanja posamezne razglednice združuje samo storitev, ki znaša 1,99 eur. V kolikor se uporabnik gostuje v tujini se mu poleg storitve zaračuna tudi prenos podatkov skladno z veljavnim cenikom gostujočega operaterja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki