marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Tušmobil odprl nov multimedijski center v Ljubljani


24.06.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je v petek odprl nov, že 9 multimedijski center, tokrat v Ljubljani, v Zupančičevi jami. Tako ima družba sedaj 9 lastnih in kar 74 posredniških poslovnih enot širom Slovenije. Družba je vstop v leto 2014 zaznamovala z rastjo tržnega deleža, saj se je po poročilu AKOS-a delež aktivnih uporabnikov povečal na 12,2 %.

Povečevanje tržnega deleža zaznamuje Tušmobil že nekaj let, lanski uspešni poslovni rezultati pa utrjujejo njegov status ključnega igralca na slovenskem trgu mobilne telefonije.

Tušmobilova poslovalnica v Ljubljani na Železni cesti 20 ima nov multimedijski center, ki je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo in s pomočjo številnih LCD zaslonov obiskovalcem na interaktivni način predstavlja svojo ponudbo. Tušmobil tako ponovno dokazuje, da je tehnološko napredno podjetje, ki sledi sodobnim trendom. Obiskovalce je družba ob tej priložnosti razveselila z nagradno igro za HTC telefon ter boni za nakup novega telefona. Vsem obiskovalcem je ponudila tudi aktualno ponudbo, saj je v letošnjem juniju oba paketa MINGL, prej namenjena zgolj mladim, sedaj ponudila vsem brez starostnih omejitev.

Z razširitvijo svoje maloprodajne mreže, ki vsebuje 74 posredniških in 9 lastnih enot po Sloveniji, družba utrjuje status ključnega igralca na slovenskem trgu mobilne telefonije. »V sedmih letih smo pridobili več kot 285.000 aktivnih in zadovoljnih uporabnikov, sedaj pa širimo lastno mrežo poslovalnic. Ta je ključnega pomena za stik z našimi uporabniki, saj je naše vodilo ponudbo oblikovati po potrebah in željah strank. V letošnjem letu to zgodbo nadaljujemo, hkrati pa krepimo poslovno zgodbo najhitreje rastočega mobilnega operaterja na slovenskem trgu,« je povedal Gregor Štampohar, direktor Tušmobila.

Z lastnim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,90 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve in ugodno ponudbo. V prvem četrtletju letošnjega leta je po podatkih AKOS-a družba povečala delež aktivnih uporabnikov iz 11,9 % ob koncu 2013 na 12,2 % in tako trdno zaseda položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja. Podatki AKOS-a še kažejo, da je Tušmobil izmed vseh operaterjev v Sloveniji najbolj zvišal odstotek naročnikov. Hkrati že tretje leto zapored raste tudi v številu poslanih SMS in MMS sporočil in je v prvem letošnjem četrtletju v deležu poslanih SMS sporočil zabeležil rekorden odstotek rasti v primerjavi z drugimi ponudniki. Družba se s svojo poslovno usmeritvijo izrazito obrača k uporabnikom, ki jim je na voljo na 74 posredniških enotah ter 9 lastnih multimedijskih centrih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki