marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

MINGL - Tušmobilova paketa za mlade

Deli z ostalimi

29.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je na prestopni dan tega leta postavil nov mejnik – v svojo ponudbo so uvrstili paketa za mlade uporabnike MINGL 12 in MINGL 17. Namenjena sta vsem med 12 in 30 letom starosti, ki želijo veliko količino neomejenih storitev in najsodobnejše pametne telefone že za 1 evro.

MINGL 17 je trenutno najugodnejši paket za mlade in prinaša neomejene klice, sporočila in prenos podatkov ter 400 minut klicev v ostala omrežja. Paket za 12 evrov pa omogoča neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov. V posebni akcijski ponudbi so že za 1 evro na voljo pametni telefoni HTC Evo 3D, Huawei Vision, Sony Ericsson Live in Nokia C2-02.

Tušmobil je pakete MINGL oblikoval z željo ugoditi specifičnim pričakovanjem mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. V paketih so zajete različne količine storitev, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo, glede na posameznikove potrebe. MINGL 17 je ta hip cenovno najugodnejši paket za mlade. Za 17 evrov zagotavlja neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, vključuje pa tudi do 400 minut pogovorov v vsa druga omrežja. Paket MINGL 12 za 12 evrov mesečne naročnine prinaša neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov.

V posebni akcijski ponudbi so za Tušmobilov pregovorni 1 evro na voljo pametni telefoni. Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 uporabnike navdušuje z rahlo ukrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. HTC EVO 3D je telefon, ki vidi svet v 3D, in to na osupljivo prostornem 4,3-palčnem qHD zaslonu. Nokia C2-02 je odličen telefon, ki ponuja kombinacijo velikega zaslona na dotik in številnih aplikacij, med drugim tudi z Nokia Zemljevidov. Sony Ericsson Live with Walkman pa je močan glasbeni Android in simpatičen modni dodatek, ki omogoča odličen zvok pri predvajanju glasbe.

Tušmobil je sicer najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Konec leta 2011 so presegli 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga. S svojim tehnološko najsodobnejšim in do okolja najprijaznejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami pokrivajo 98,01–% prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki