marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

MINGL - Tušmobilova paketa za mlade

Deli z ostalimi

29.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je na prestopni dan tega leta postavil nov mejnik – v svojo ponudbo so uvrstili paketa za mlade uporabnike MINGL 12 in MINGL 17. Namenjena sta vsem med 12 in 30 letom starosti, ki želijo veliko količino neomejenih storitev in najsodobnejše pametne telefone že za 1 evro.

MINGL 17 je trenutno najugodnejši paket za mlade in prinaša neomejene klice, sporočila in prenos podatkov ter 400 minut klicev v ostala omrežja. Paket za 12 evrov pa omogoča neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov. V posebni akcijski ponudbi so že za 1 evro na voljo pametni telefoni HTC Evo 3D, Huawei Vision, Sony Ericsson Live in Nokia C2-02.

Tušmobil je pakete MINGL oblikoval z željo ugoditi specifičnim pričakovanjem mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. V paketih so zajete različne količine storitev, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo, glede na posameznikove potrebe. MINGL 17 je ta hip cenovno najugodnejši paket za mlade. Za 17 evrov zagotavlja neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, vključuje pa tudi do 400 minut pogovorov v vsa druga omrežja. Paket MINGL 12 za 12 evrov mesečne naročnine prinaša neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov.

V posebni akcijski ponudbi so za Tušmobilov pregovorni 1 evro na voljo pametni telefoni. Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 uporabnike navdušuje z rahlo ukrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. HTC EVO 3D je telefon, ki vidi svet v 3D, in to na osupljivo prostornem 4,3-palčnem qHD zaslonu. Nokia C2-02 je odličen telefon, ki ponuja kombinacijo velikega zaslona na dotik in številnih aplikacij, med drugim tudi z Nokia Zemljevidov. Sony Ericsson Live with Walkman pa je močan glasbeni Android in simpatičen modni dodatek, ki omogoča odličen zvok pri predvajanju glasbe.

Tušmobil je sicer najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Konec leta 2011 so presegli 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga. S svojim tehnološko najsodobnejšim in do okolja najprijaznejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami pokrivajo 98,01–% prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki