marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

MINGL - Tušmobilova paketa za mlade

Deli z ostalimi

29.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je na prestopni dan tega leta postavil nov mejnik – v svojo ponudbo so uvrstili paketa za mlade uporabnike MINGL 12 in MINGL 17. Namenjena sta vsem med 12 in 30 letom starosti, ki želijo veliko količino neomejenih storitev in najsodobnejše pametne telefone že za 1 evro.

MINGL 17 je trenutno najugodnejši paket za mlade in prinaša neomejene klice, sporočila in prenos podatkov ter 400 minut klicev v ostala omrežja. Paket za 12 evrov pa omogoča neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov. V posebni akcijski ponudbi so že za 1 evro na voljo pametni telefoni HTC Evo 3D, Huawei Vision, Sony Ericsson Live in Nokia C2-02.

Tušmobil je pakete MINGL oblikoval z željo ugoditi specifičnim pričakovanjem mladih, ki danes brez mobilnega telefona ne začnejo in ne končajo dneva. V paketih so zajete različne količine storitev, ki omogočajo brezskrbno komunikacijo, glede na posameznikove potrebe. MINGL 17 je ta hip cenovno najugodnejši paket za mlade. Za 17 evrov zagotavlja neomejene pogovore, sporočila in prenos podatkov, vključuje pa tudi do 400 minut pogovorov v vsa druga omrežja. Paket MINGL 12 za 12 evrov mesečne naročnine prinaša neomejene klice in sporočila znotraj Tušmobilovega omrežja ter 300 minut klicev v ostala omrežja oziroma 300 MB prenosa podatkov.

V posebni akcijski ponudbi so za Tušmobilov pregovorni 1 evro na voljo pametni telefoni. Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 uporabnike navdušuje z rahlo ukrivljenim zaslonom in 3D uporabniškim vmesnikom. HTC EVO 3D je telefon, ki vidi svet v 3D, in to na osupljivo prostornem 4,3-palčnem qHD zaslonu. Nokia C2-02 je odličen telefon, ki ponuja kombinacijo velikega zaslona na dotik in številnih aplikacij, med drugim tudi z Nokia Zemljevidov. Sony Ericsson Live with Walkman pa je močan glasbeni Android in simpatičen modni dodatek, ki omogoča odličen zvok pri predvajanju glasbe.

Tušmobil je sicer najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Konec leta 2011 so presegli 10 % tržnega deleža. Rast beležijo tako med naročniki kot predplačniki, kjer pa znotraj te skupine uporabnikov dosegajo že skoraj 15 % trga. S svojim tehnološko najsodobnejšim in do okolja najprijaznejšim mobilnim omrežjem v Sloveniji s skoraj 500 baznimi postajami pokrivajo 98,01–% prebivalstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki