marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Tušmobil letos z največjo rastjo uporabnikov


17.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Četrtletno poročilo APEK-a ugotavlja, da je njihov tržni delež zrasel na 11,4 odstotka in se je tako od konca leta 2011 povečal za kar 1,3 odstotne točke, kar je največ med vsemi operaterji. Tušmobil je tudi pri SMS sporočilih v zadnjem obdobju zabeležil največjo rast, saj ta znaša 0,6 odstotne točke in v skupnem deležu 11,3 odstotka.

Četrtletno poročilo o razvoju trga mobilne telefonije, ki ga pripravlja APEK, kaže tudi v tretjem kvartalu letošnjega leta na nadaljevanje rasti Tušmobila. »V petem letu poslovanja smo presegli četrt milijona uporabnikov in naš delež se je z 10,1 % ob koncu leta 2011 povečal na 11,4 % v letu 2012, kar je največja rast med vsemi mobilnimi operaterji,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Svoj delež vse leto konstanto krepijo tako na segmentu predplačnikov kot naročnikov, kjer so v zadnjih treh mesecih zrasli za 0,3 odstotne točke, kar je ponovno največja rast med vsemi operaterji. »Uporabniki ugotavljajo, kje dobijo največ mobilnih storitev za svoj denar in to dokazujejo tudi trendi rasti uporabe vseh storitev, kjer še posebej izstopajo sporočila SMS in MMS,« dodajajo v Tušmobilu.

V Tušmobilu so v letu 2012 veliko pozornosti posvetili nadgradnji in razširitvi svojega mobilnega omrežja, s katerim pokrivajo že 98,45 % slovenskega prebivalstva. Na izbranih območjih so uporabnikom ponudili tudi tehnologijo 3G+, ki omogoča predvsem še hitrejše mobilne internetne storitve za najzahtevnejše uporabnike. »V novem letu bomo še aktivneje nadgrajevali našo ponudbo in v tehnološko platformo vnesli nove rešitve, ki bodo našim uporabnikom še naprej zagotavljale visok standard storitev,« zaključujejo v Tušmobilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki