marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Tušmobil letos z največjo rastjo uporabnikov

Deli z ostalimi

17.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Četrtletno poročilo APEK-a ugotavlja, da je njihov tržni delež zrasel na 11,4 odstotka in se je tako od konca leta 2011 povečal za kar 1,3 odstotne točke, kar je največ med vsemi operaterji. Tušmobil je tudi pri SMS sporočilih v zadnjem obdobju zabeležil največjo rast, saj ta znaša 0,6 odstotne točke in v skupnem deležu 11,3 odstotka.

Četrtletno poročilo o razvoju trga mobilne telefonije, ki ga pripravlja APEK, kaže tudi v tretjem kvartalu letošnjega leta na nadaljevanje rasti Tušmobila. »V petem letu poslovanja smo presegli četrt milijona uporabnikov in naš delež se je z 10,1 % ob koncu leta 2011 povečal na 11,4 % v letu 2012, kar je največja rast med vsemi mobilnimi operaterji,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Svoj delež vse leto konstanto krepijo tako na segmentu predplačnikov kot naročnikov, kjer so v zadnjih treh mesecih zrasli za 0,3 odstotne točke, kar je ponovno največja rast med vsemi operaterji. »Uporabniki ugotavljajo, kje dobijo največ mobilnih storitev za svoj denar in to dokazujejo tudi trendi rasti uporabe vseh storitev, kjer še posebej izstopajo sporočila SMS in MMS,« dodajajo v Tušmobilu.

V Tušmobilu so v letu 2012 veliko pozornosti posvetili nadgradnji in razširitvi svojega mobilnega omrežja, s katerim pokrivajo že 98,45 % slovenskega prebivalstva. Na izbranih območjih so uporabnikom ponudili tudi tehnologijo 3G+, ki omogoča predvsem še hitrejše mobilne internetne storitve za najzahtevnejše uporabnike. »V novem letu bomo še aktivneje nadgrajevali našo ponudbo in v tehnološko platformo vnesli nove rešitve, ki bodo našim uporabnikom še naprej zagotavljale visok standard storitev,« zaključujejo v Tušmobilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki