marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Tušmobil letos z največjo rastjo uporabnikov

Deli z ostalimi

17.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Četrtletno poročilo APEK-a ugotavlja, da je njihov tržni delež zrasel na 11,4 odstotka in se je tako od konca leta 2011 povečal za kar 1,3 odstotne točke, kar je največ med vsemi operaterji. Tušmobil je tudi pri SMS sporočilih v zadnjem obdobju zabeležil največjo rast, saj ta znaša 0,6 odstotne točke in v skupnem deležu 11,3 odstotka.

Četrtletno poročilo o razvoju trga mobilne telefonije, ki ga pripravlja APEK, kaže tudi v tretjem kvartalu letošnjega leta na nadaljevanje rasti Tušmobila. »V petem letu poslovanja smo presegli četrt milijona uporabnikov in naš delež se je z 10,1 % ob koncu leta 2011 povečal na 11,4 % v letu 2012, kar je največja rast med vsemi mobilnimi operaterji,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Svoj delež vse leto konstanto krepijo tako na segmentu predplačnikov kot naročnikov, kjer so v zadnjih treh mesecih zrasli za 0,3 odstotne točke, kar je ponovno največja rast med vsemi operaterji. »Uporabniki ugotavljajo, kje dobijo največ mobilnih storitev za svoj denar in to dokazujejo tudi trendi rasti uporabe vseh storitev, kjer še posebej izstopajo sporočila SMS in MMS,« dodajajo v Tušmobilu.

V Tušmobilu so v letu 2012 veliko pozornosti posvetili nadgradnji in razširitvi svojega mobilnega omrežja, s katerim pokrivajo že 98,45 % slovenskega prebivalstva. Na izbranih območjih so uporabnikom ponudili tudi tehnologijo 3G+, ki omogoča predvsem še hitrejše mobilne internetne storitve za najzahtevnejše uporabnike. »V novem letu bomo še aktivneje nadgrajevali našo ponudbo in v tehnološko platformo vnesli nove rešitve, ki bodo našim uporabnikom še naprej zagotavljale visok standard storitev,« zaključujejo v Tušmobilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki