marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Tušmobil letos z največjo rastjo uporabnikov

Deli z ostalimi

17.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Četrtletno poročilo APEK-a ugotavlja, da je njihov tržni delež zrasel na 11,4 odstotka in se je tako od konca leta 2011 povečal za kar 1,3 odstotne točke, kar je največ med vsemi operaterji. Tušmobil je tudi pri SMS sporočilih v zadnjem obdobju zabeležil največjo rast, saj ta znaša 0,6 odstotne točke in v skupnem deležu 11,3 odstotka.

Četrtletno poročilo o razvoju trga mobilne telefonije, ki ga pripravlja APEK, kaže tudi v tretjem kvartalu letošnjega leta na nadaljevanje rasti Tušmobila. »V petem letu poslovanja smo presegli četrt milijona uporabnikov in naš delež se je z 10,1 % ob koncu leta 2011 povečal na 11,4 % v letu 2012, kar je največja rast med vsemi mobilnimi operaterji,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Svoj delež vse leto konstanto krepijo tako na segmentu predplačnikov kot naročnikov, kjer so v zadnjih treh mesecih zrasli za 0,3 odstotne točke, kar je ponovno največja rast med vsemi operaterji. »Uporabniki ugotavljajo, kje dobijo največ mobilnih storitev za svoj denar in to dokazujejo tudi trendi rasti uporabe vseh storitev, kjer še posebej izstopajo sporočila SMS in MMS,« dodajajo v Tušmobilu.

V Tušmobilu so v letu 2012 veliko pozornosti posvetili nadgradnji in razširitvi svojega mobilnega omrežja, s katerim pokrivajo že 98,45 % slovenskega prebivalstva. Na izbranih območjih so uporabnikom ponudili tudi tehnologijo 3G+, ki omogoča predvsem še hitrejše mobilne internetne storitve za najzahtevnejše uporabnike. »V novem letu bomo še aktivneje nadgrajevali našo ponudbo in v tehnološko platformo vnesli nove rešitve, ki bodo našim uporabnikom še naprej zagotavljale visok standard storitev,« zaključujejo v Tušmobilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki