marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Tušmobil predstavlja mobilni telefon Huawei Vision


20.01.2012
Objavil: Thomas Bergant

V Tušmobilu so predstavili mobilno novost leta – izjemni telefon [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-huawei-vision-u8850.html]Huawei Vision[/url]. Najnovejši izdelek drugega največjega telekomunikacijskega podjetja na svetu prinaša 3.7 palični zaslon, ki omogoča 3D izkušnjo, deluje s pomočjo operacijskega sistem Android Gingerbread in ima 1 GHz procesor, 5 MP kamero s samodejnim ostrenjem ter izjemno aluminijasto ohišje, nagrajeno z IF Design Award, ki meri le 9,9 milimetra.

Za Vision bo v paketu FREE 20 ob vezavi za 24 mesecev z Opcijo telefon 16 treba odšteti le 1 evro. Mobilni telefoni Huawei so v Sloveniji ekskluzivno na voljo le pri Tušmobilu in veljajo za pravo prodajno uspešnico.

Po tem ko so v Tušmobilu v začetku zime ponudili tri nove mobilne telefone Huawei - Boulder, Sonic in X5 Pro, leto začenjajo z novostjo, ki sodi v vrh njihove ponudbe. Huawei Vision je naslednik izjemno priljubljenega modela X5, ki je bil Tušmobilova prodajna uspešnica leta 2011. Za delovanje telefona Vision skrbita 1 GHz Qualcomm Snapdragon procesor in operacijski sistem Android Gingerbread. Vision ima 512 MB RAM in 2 GB spomina, ki je z dodatno spominsko kartico razširljiv do zavidanja vrednih 32 GB. Pri Tušmobilu bo v paketu FREE 20 ob vezavi za 24 mesecev z Opcijo telefon 16 na voljo le za 1 evro, cena telefona brez vezave pa znaša 399 evrov.

Mobilni telefoni podjetja Huawei, ki slovijo po izjemnem razmerju med ceno in tehnološko naprednostjo, so na slovenskem trgu od leta 2011 na voljo ekskluzivno pri Tušmobilu. V ponudbi so mobilni telefoni različnih tehničnih karakteristik in cenovnih razredov, zaradi česar so najpogostejša nakupna odločitev Tušmobilovih uporabnikov. Ta drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu se postavlja ob bok velikanom, kot so Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki