marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater

Deli z ostalimi
Tušmobil

16.12.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

Po podatki AKOS-a pa Tušmobil izmed vseh operaterjev v Sloveniji ohranja tudi najvišjo rast na segmentu predplačniških razmerij ter povečuje delež naročnikov mobilne telefonije.

Tušmobil je tekom leta 2014 zaznamovala rast tržnega deleža, in sicer iz 12,2-% v prvem kvartalu 2014 na 12,6-% v tretjem. Povečevanje tržnega deleža zaznamuje podjetje že vrsto let, hkrati pa družba nadaljuje z uspešnimi poslovnimi rezultati. Gregor Štampohar, direktor Tušmobila pozdravlja rezultate, ki kažejo, da je Tušmobil na pravi poti: »Kontinuirana rast Tušmobila je zagotovo odlična popotnica, da dobro delo nadaljujemo tudi v letu 2015. Rezultati AKOS-a potrjujejo, da smo eden izmed ključnih igralcev na slovenskem trgu mobilne telefonije.«

Po podatkih AKOS-a rast Tušmobila tudi na različnih segmentih
V primerjavi z vsemi operaterji v Sloveniji Tušmobil ohranja vodilno mesto po rasti deleža na segmentu predplačniških razmerij, in sicer iz 15,9-% v prvem kvartalu 2014 na 17,1-% v tretjem. Na tem segmentu tako postavlja rekord med vsemi operaterji, ki so bodisi zmanjšali ali ohranili delež bodisi ga minimalno zvišali (za 0,1%).
Prav tako je zvišal delež naročniških razmerij (na 11,0%), povečuje govorni promet, ohranja pa tudi trdno tretje mesto po deležu poslanih SMS in MMS sporočil, kjer je v primerjavi letom 2013 svoj delež povečal za več kot 3 odstotne točke na segmentu poslanih SMS sporočil in za skoraj 2 odstotni točki na segmentu MMS sporočil.

Privlačna ponudba, ki sledi mednarodnim trendom, in posluh do uporabnikov so ključ rasti
Z lastnim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,90 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve in ugodno ponudbo. Kot uvodoma ugotavljajo na AKOSu, potrebe končnih uporabnikov postajajo vse večje in zahtevnejše, med njimi je na prvem mestu dostop do interneta oz. prenosa podatkov na vsakem koraku, tudi v tujini. Tušmobil, ki vselej dokazuje, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov, je tako že novembra ponudil cenovno najbolj ugoden paket Svetovni Premium, ki zagotavlja prenos podatkov tudi v tujini. Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še 2 GB prenosa podatkov v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike.
Tušmobil pa je že 1. oktobra slovenskim uporabnikom ekskluzivno ponudil tudi trenutno najbolj zaželene mobilne telefone iPhone 6. S tem izpolnjuje obljubo uporabnikom po vselej sveži ponudbi in zagotavljanju kakovostnih in tehnološko naprednih storitev.
Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za uporabnikov denar in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki