marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Tušmobil ostaja najhitreje rastoči mobilni operater

Deli z ostalimi
Tušmobil

16.12.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil, vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu mobilnih storitev, je po poročilu AKOS-a v tretjem četrtletju letošnjega leta povečal svoj tržni delež na 12,6 %. S skoraj 300.000 uporabniki tako še dodatno utrjuje položaj tretjega največjega slovenskega mobilnega operaterja in uresničuje zastavljene poslovne cilje.

Po podatki AKOS-a pa Tušmobil izmed vseh operaterjev v Sloveniji ohranja tudi najvišjo rast na segmentu predplačniških razmerij ter povečuje delež naročnikov mobilne telefonije.

Tušmobil je tekom leta 2014 zaznamovala rast tržnega deleža, in sicer iz 12,2-% v prvem kvartalu 2014 na 12,6-% v tretjem. Povečevanje tržnega deleža zaznamuje podjetje že vrsto let, hkrati pa družba nadaljuje z uspešnimi poslovnimi rezultati. Gregor Štampohar, direktor Tušmobila pozdravlja rezultate, ki kažejo, da je Tušmobil na pravi poti: »Kontinuirana rast Tušmobila je zagotovo odlična popotnica, da dobro delo nadaljujemo tudi v letu 2015. Rezultati AKOS-a potrjujejo, da smo eden izmed ključnih igralcev na slovenskem trgu mobilne telefonije.«

Po podatkih AKOS-a rast Tušmobila tudi na različnih segmentih
V primerjavi z vsemi operaterji v Sloveniji Tušmobil ohranja vodilno mesto po rasti deleža na segmentu predplačniških razmerij, in sicer iz 15,9-% v prvem kvartalu 2014 na 17,1-% v tretjem. Na tem segmentu tako postavlja rekord med vsemi operaterji, ki so bodisi zmanjšali ali ohranili delež bodisi ga minimalno zvišali (za 0,1%).
Prav tako je zvišal delež naročniških razmerij (na 11,0%), povečuje govorni promet, ohranja pa tudi trdno tretje mesto po deležu poslanih SMS in MMS sporočil, kjer je v primerjavi letom 2013 svoj delež povečal za več kot 3 odstotne točke na segmentu poslanih SMS sporočil in za skoraj 2 odstotni točki na segmentu MMS sporočil.

Privlačna ponudba, ki sledi mednarodnim trendom, in posluh do uporabnikov so ključ rasti
Z lastnim mobilnim omrežjem Tušmobil pokriva že 98,90 % slovenskega prebivalstva in z njim svojim zadovoljnim uporabnikom zagotavljajo najsodobnejše mobilne storitve in ugodno ponudbo. Kot uvodoma ugotavljajo na AKOSu, potrebe končnih uporabnikov postajajo vse večje in zahtevnejše, med njimi je na prvem mestu dostop do interneta oz. prenosa podatkov na vsakem koraku, tudi v tujini. Tušmobil, ki vselej dokazuje, da zna prisluhniti potrebam svojih uporabnikov, je tako že novembra ponudil cenovno najbolj ugoden paket Svetovni Premium, ki zagotavlja prenos podatkov tudi v tujini. Ta poleg neomejene komunikacije v Sloveniji ponuja še 2 GB prenosa podatkov v državah Evropske unije, na Norveškem ter celo v Združenih državah Amerike.
Tušmobil pa je že 1. oktobra slovenskim uporabnikom ekskluzivno ponudil tudi trenutno najbolj zaželene mobilne telefone iPhone 6. S tem izpolnjuje obljubo uporabnikom po vselej sveži ponudbi in zagotavljanju kakovostnih in tehnološko naprednih storitev.
Tušmobil ponovno dokazuje, da ponuja največ za uporabnikov denar in ne preseneča, da že vrsto let zapored ohranja naziv najhitreje rastočega slovenskega mobilnega operaterja.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki