marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Tudi Samsung Electronics prejel EISA nagrado za svoja mobilnika


20.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics je prejelo prestižno nagrado Evropskega združenja za sliko in zvok (EISA) 2010-2011. Nagrado so prejeli za evropski mobilni telefon za socialna omrežja in evropski pametni telefon.

Nagrade EISA, ki jih podeljujejo na podlagi predlogov urednikov priznanih revij na področju uporabniške elektronike po vsej Evropi, odlikujejo najboljšo opremo v različnih tehnoloških kategorijah.

Evropski telefon za socialna omrežja 2010-2011: Samsung Wave S8500

• Prvi telefon, ki ga poganja operacijski sistem Bada, opremljen je z aplikacijami, ki nudijo podporo za vsa socialna omrežja;
• Za izjemnim 3,3-palčnim Super AMOLED zaslonom na dotik je močan 1GHz procesor in izjemna povezljivosti preko HSPA mreže, Wi-Fi in Bluetooth 3.0;
• Najnovejše multimedijske aplikacije zajemajo odlično kamero s 5- milijoni slikovnih točk in 720p HD za snemanje ter LED bliskavico;
• Samsung Apps, integrirana trgovina z aplikacijami, ki je dostopna preko naprave ali spleta, omogoča uporabnikom, da enostavno in brez težav naložijo vrsto aplikacij. Obenem ‘Social Hub’ omogoča integriran komunikacijski pristop zasnovan za tiste, ki so radi vedno na tekočem in "priklopljeni".

Sodniki, ki izbirajo EISA nagrade, so pohvalili telefon Samsung Wave z besedami, da je to “telefon, ki izkorišča trenutno zanimanje za pametne telefone z možnostmi in aplikacijami za podporo socialnim mrežam,” ter “da je tanek in lepo oblikovan, s kovinskim ogrodjem.”

Evropski pametni telefon 2010-2011: Samsung Galaxy S I9000

• Ob sistemu Android vključuje Galaxy S velik 4-palčni Super AMOLED zaslon in 1 GHz procesor, ki omogoča in povečuje pravo izkušnjo pametnega telefona, kot so živi HD video posnetki, bogato in resničnostno prikazano vsebino preko brskalnika Layar Reality in napredne LBS (Location Based Services);
• Telefon združuje različne možnosti povezovanja, od Bluetooth 3.0, najnovejšega Wi-Fi z DLNA tehnologijo, kot tudi hitro mobilno komunikacijo HSPA;
• Galaxy S ima edinstven inovativni TouchWiz 3.0 uporabniški vmesnik, ki ga je razvil Samsung, in Swype, hiter in preprost način vnosa besedila, ko ste na poti.

Sodniki so komentirali Galaxy S kot “'dragulj v kroni' za zahtevne uporabnike, ki želijo biti povezani, se zabavati in obenem biti obveščeni, ko so na poti. To je izvrstno zasnovana naprava, ki bi morala pritegniti pozornost vsakega ljubitelja mobilnih naprav.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki