marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Tudi letos vroča akcija z mobiteli in MINI One

Deli z ostalimi
Mobitel

30.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Letos so v skupni akciji družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija združile svobodo sodobnih telekomunikacij in priljubljenega vozila MINI One. Tako lahko uporabniki ob nakupu ali s spoznavanjem sodobnih telekomunikacij prek treh izbranih mobitelov in TV-komunikatorja SiOL BOX ponovno pridobijo posebno ugodnost za nakup vozila MINI One.

Pričela se je posebna akcija, ki so jo pripravile družbe Mobitel, Telekom Slovenije in BMW Group Slovenija, tako da so v privlačno ponudbo povezale sodobne telekomunikacije in vozilo MINI One. Ob nakupu enega izmed naprednih mobitelov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S v Mobitelovi akcijski ponudbi uporabniki v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih zastopnikih prejmejo poseben kupon. Prav tako prejmejo kupon vsi, ki naročijo in prevzamejo TV-komunikator SiOL BOX. S kuponom se lahko nato odločijo za nakup avtomobila MINI One po akcijsko vroči ceni.

V omenjeni akciji lahko vsi, ki so pridobili kupon, vozilo MINI One kupijo s finančnim leasingom 60 obrokov po 266 EUR mesečno, brez pologa, medtem ko redna cena zanj znaša 19.991 EUR (navedene cene vključujejo DDV). Nakup vozil pod posebno ugodnimi pogoji finančnega leasinga jim je na voljo vse do 31. 12. 2011 oz. do prodaje zalog omenjenih mobilnih telefonov, TV-komunikatorja SiOL BOX in/ali vozil MINI One, v primeru prodaje zalog pred 31. 12. 2011.

Nakup mobilnika oz. TV-komunikatorja SiOL BOX ni pogoj za sodelovanje v akciji. Vsi obiskovalci Mobitelovih centrov se lahko osebno seznanijo s prednostmi mobilnikov Nokia E7-00, LG Optimus 2x in Nexus S ter TV-komunikatorja SiOL BOX in na enem izmed njih odigrajo izbrano igrico, s čimer si prav tako zagotovijo kupon akcije za nakup vozila MINI One po posebej ugodni ceni. Akcija je namenjena tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom in samostojnim podjetnikom.

Podrobnosti glede akcije uporabniki izvedo in tudi formalnosti uredijo v Mobitelovih centrih in pri Mobitelovih zastopnikih, medtem ko naročilo vozila MINI One opravijo pri prodajalcih vozil MINI: A-Cosmos, d. d., Ljubljana, Avto Select, d. o. o., Koper in Selmar, d. o. o., Maribor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki