marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Trio novih bada 2.0 Wave pametnih telefonov


05.09.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je napovedal splavitev vrhunskih izdelkov na osnovi operacijskega sistema Bada, 4-paličnega elegantnega pametnega telefona Wave 3, sprožitev družabne elektrarne Wave M in pametni začetek Wave Y.

Vse tri naprave, po rodu iz mlade družine Samsung, poganja Samsungov nov lasten bada 2.0 operacijski sistem, ki združuje široko raznolikost novih zmožnosti, vključno z večopravilnostjo, Wi-Fi Direct, prepoznavo glasu in NFC (Near Field Communication). Uporabnikom pametnih telefonov omogoča doživljanje naprednih podpor, kot npr. izmenjavanje slike ali datoteke brez uporabe spletnega omrežja, dodatnega plačevanja ali ponovnega polnjenja računa.

ChatON je Samsungova lastna mobilna komunikacijska podpora, ki deluje na vseh večjih mobilnih napravah. Podpora globalne križne komunikacije takoj poveže vse vaše prijatelje in kontakte. Majhne skupnosti se lahko ustanovijo s pomočjo skupinske klepetalnice, medtem ko spletni klient dovoljuje pogovor med mobilno napravo in osebnim računalnikom.

Samsung Apps trgovina za Samsungove pametne telefone je prav tako na voljo. Z izboljšanim uporabniškim vmesnikom in povečano trgovino ponuja Samsung Apps široko paleto aplikacij od globalno znanih vsebin do lokalno prilagojenih aplikacij.

“Pametni telefoni so iz dneva v dan bolj popularni. Nova dodana vrednost Wave portfelja je dobiček, ki ga bomo ustvarili z močjo našega bada 2.0 operacijskega sistema; poln obseg naše obveze je jasno viden v vsaki napravi. Izdelali smo enostavno uporabne pametne telefone, ki bodo navdušili uporabnike,” pravi JK Shin, predsednik in vodja oddelka Samsung Mobile Business Communications.

Ko pamet sreča stil: Wave 3

Samsung Wave 3 je čudovit in eleganten pametni telefon, ki ima na tržišču vodilen 4-palični Super AMOLED zaslon, 1.4 GHz procesor in HSPA+ povezavo v 9.9 mm brušenem kovinskem ohišju. Kot nadgradnja stila Wave serije mobilnikov v polno kovinski obliki je Wave 3 popolna naprava za stilsko zavednega uporabnika. Izvrstno izdelana naprava iz aluminija s svojim vitkim, a čvrsto oblikovanim ohišjem podpira vaš aktiven življenjski slog.

Wave 3 vključuje Hub družabno in glasbeno središče, ki omogoča nakupovanje in nalaganje pesmi in albumov na daljavo. S pametno večopravilnostjo, potisna pošta z opozorilom in Wi-Fi Direct, ima Wave 3 sposobnost ohranjanja povezave in vas lahko tako kadarkoli zabava.

Prvi pametni telefon opremljen s ChatON, to je Wave M

Samsung Wave M dopušča uporabnikom nenehno posodabljanje njihovega pestrega družabnega življenja s pomočjo funkcije ChatON in Hub družbene podpore. S širokim 3.65-paličnim HVGA zaslonom, izdelanim iz prožnega stekla in kovinskega ohišja, Wave M dovoljuje uporabnikom stalno družbeno povezavo od koderkoli. ChatON, tekoče sporočanje, razširjeno spletno brskanje na poti in Wi-Fi aplikacije prinašajo neprekinjeno mobilno doživetje. Wi-Fi Direct in NFC (opcijsko) dodajata nadaljnjo funkcionalnost.

Pameten začetek: Wave Y

Samsung Wave Y je popolna naprava, ki novim uporabnikom predstavi svet doživljanja pametnih telefonov. S stilskim kovinskim in tankim ohišjem ter z velikim 3.2-paličnim HVGA zaslonom, lahko novi uporabniki vstopijo v svet mobilnega spletnega druženja s pomočjo Hub družbene podpore in funkcije ChatON. Enostavno poosebljanje je omogočeno preko Live Panel, zaklepanja ekrana in upravljanja map, medtem ko Hub glasbena podpora, prenosni glasbeni upravljalnik, nudi uporabnikom lasten jukebox kar v žepu.

Wave 3, Wave M in Wave Y bodo na voljo do konca leta 2011.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki