marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Angleški operater Three uvaja storitev 'mobile only' single


25.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Operater Three uvaja novo glasbeno storitev z imenom 'mobile only' single, tovrstne skladbe pa bo mogoče dobiti samo preko njihovega portala.

Skladbo Stop Me by Planet Funk si bo lahko od 8. maja naložilo 3,5 milijona njihovih uporabnikov, skladba pa sledi uspehu zasedbe Arctic Monkeys, ki je dodobra izkoristila sodobno tehniko za svoj uspeh.

Čeprav so si uporabniki naložili že milijonto skladbo, odkar je Three predstavil storitev, operater ne počiva, saj je v teku že nova marketinška kampanja za novo skladbo. Za vse skladbe bo dosegljiva tudi posebna stran, na kateri bomo lahko izvedeli vse o glasbeni skupini, raznih tekmovanjih ter možnostih nalaganja skladb.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki