marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Toshiba TG01 bo uradno ''Windows'' mobilni aparat

Deli z ostalimi

23.09.2009
Objavil: Aleš Poljak

Toshibo TG01 trenutno še poganja Windows mobile 6.1 operacijski sistem, a se bo to kmalu spremenilo. Toshiba je namreč oznanila, da bo s 6. oktobrom TG01 postal Windows mobilni telefon.

To pomeni, da bo TG01 od 6. oktobra naprej poganjal najnovejši Windows mobile operacijski sistem verzije 6.5. Microsoft bo vse mobilne aparate, ki bodo imeli 6.5 verzijo operacijskega sistema poimenoval ''Windows Phone'' oziroma Windows mobilnik.

Novo Windows mobile platformo bo Toshiba takoj vpeljala na svoj TG01 aparat, kar bo pomenilo, da bo TG01 tudi uradno certificiran telefon z Windows mobile operacijskim sistemom 6.5. "Posodobljeni TG01 se bo začel prodajati 6. oktobra," je uradno izjavila Toshiba.

Tisti, ki si TG01 že lastijo, bodo lahko brezplačno nadgradili operacijski sistem mobilnega aparata na verzijo 6.5.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki