marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Porodni krči Googleovega Nexus One-a!

Deli z ostalimi

18.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Google je pred kratkim predstavil svoj prvi mobilni telefon, kateri se je na predstavitvi zelo izkazal in s tem tudi prepričal veliko ljudi v nakup. Aparat, ki sliši na ime Nexus One, pa očitno v rokah ''običajnih'' uporabnikov ne deluje tako suvereno, saj je veliko uporabnikov že javilo določene napake.

Veliko uporabnikov je svoje težave z aparatom objavilo na Googleovem forumu za podporo uporabnikom. Te napake so naslednje; težave z sprejemom 3G signala, težave ob sinhronizaciji imenika, določeni uporabniki imajo celo težave z prijavo na svoje Google-ove račune. Še najbolj v nos gre uporabnikom način pomoči, ki jo nudi Google. Pomoč oziroma podporo za Nexus One-a Google trenutno nudi le preko e-mail sporočil in jezni uporabniki čedalje bolj pritiskajo na Google, da se to spremeni in se uvede podpora tudi preko telefona. Googleov predstavnik način podpore zagovarja takole: ''Uvedli smo nov način prodaje in podpore za svoje mobilne aparate, kateri se nebo spremenil in se hkrati zavezujemo, da bomo hitro odpravili nastale težave.''

Nexus One-a ekskluzivno ponuja le Google. Cena odklenjenega je 529 $ oziroma dobrih 363 €, cena zaklenjenega aparata oziroma z vezavo na mobilnega operaterja T-Mobile je 179$ oziroma skoraj 123 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki