marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Porodni krči Googleovega Nexus One-a!

Deli z ostalimi

18.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Google je pred kratkim predstavil svoj prvi mobilni telefon, kateri se je na predstavitvi zelo izkazal in s tem tudi prepričal veliko ljudi v nakup. Aparat, ki sliši na ime Nexus One, pa očitno v rokah ''običajnih'' uporabnikov ne deluje tako suvereno, saj je veliko uporabnikov že javilo določene napake.

Veliko uporabnikov je svoje težave z aparatom objavilo na Googleovem forumu za podporo uporabnikom. Te napake so naslednje; težave z sprejemom 3G signala, težave ob sinhronizaciji imenika, določeni uporabniki imajo celo težave z prijavo na svoje Google-ove račune. Še najbolj v nos gre uporabnikom način pomoči, ki jo nudi Google. Pomoč oziroma podporo za Nexus One-a Google trenutno nudi le preko e-mail sporočil in jezni uporabniki čedalje bolj pritiskajo na Google, da se to spremeni in se uvede podpora tudi preko telefona. Googleov predstavnik način podpore zagovarja takole: ''Uvedli smo nov način prodaje in podpore za svoje mobilne aparate, kateri se nebo spremenil in se hkrati zavezujemo, da bomo hitro odpravili nastale težave.''

Nexus One-a ekskluzivno ponuja le Google. Cena odklenjenega je 529 $ oziroma dobrih 363 €, cena zaklenjenega aparata oziroma z vezavo na mobilnega operaterja T-Mobile je 179$ oziroma skoraj 123 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki