marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Porodni krči Googleovega Nexus One-a!

Deli z ostalimi

18.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Google je pred kratkim predstavil svoj prvi mobilni telefon, kateri se je na predstavitvi zelo izkazal in s tem tudi prepričal veliko ljudi v nakup. Aparat, ki sliši na ime Nexus One, pa očitno v rokah ''običajnih'' uporabnikov ne deluje tako suvereno, saj je veliko uporabnikov že javilo določene napake.

Veliko uporabnikov je svoje težave z aparatom objavilo na Googleovem forumu za podporo uporabnikom. Te napake so naslednje; težave z sprejemom 3G signala, težave ob sinhronizaciji imenika, določeni uporabniki imajo celo težave z prijavo na svoje Google-ove račune. Še najbolj v nos gre uporabnikom način pomoči, ki jo nudi Google. Pomoč oziroma podporo za Nexus One-a Google trenutno nudi le preko e-mail sporočil in jezni uporabniki čedalje bolj pritiskajo na Google, da se to spremeni in se uvede podpora tudi preko telefona. Googleov predstavnik način podpore zagovarja takole: ''Uvedli smo nov način prodaje in podpore za svoje mobilne aparate, kateri se nebo spremenil in se hkrati zavezujemo, da bomo hitro odpravili nastale težave.''

Nexus One-a ekskluzivno ponuja le Google. Cena odklenjenega je 529 $ oziroma dobrih 363 €, cena zaklenjenega aparata oziroma z vezavo na mobilnega operaterja T-Mobile je 179$ oziroma skoraj 123 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki