marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Telekom Slovenije za mlade predstavil paket z 10 GB prenosa podatkov in plačilom klicev/sms po porabi

Deli z ostalimi
Telekom

07.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije, ki bo odslej ponudbo za mlade komuniciral pod krovno blagovno znamko, je predstavil novi naročniški paket za mlade, ki ga je poimenoval Dogaja. Paket Dogaja v mesečni naročnini 16,95 evra vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po porabi (0,02 EUR/min ali sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec.

Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se prenos podatkov onemogoči, za nadaljnjo uporabo prenosa podatkov pa se lahko naročniki odločijo za dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer lahko 1 GB dokupijo za 3 evre, 5 GB za 5 evrov, 10 GB pa za 10 evrov. Navedeni dodatni zakup je na voljo kot enkratna možnost do izteka obračunskega obdobja ali pa trajno oz. do preklica. Naročniki paketa Dogaja lahko po potrebi dokupijo tudi opcije za komuniciranje v državah EU-območja, in sicer EU-zakup, EU 500 in EU-internet 500.

V ponudbi za mlade Telekoma Slovenije še naprej ostaja paket Džabest 250, ki se je preimenoval v paket Hej.

Naročniki paketa Hej in Dogaja, ki naročniško razmerje povežejo v skupni račun s storitvami SiOL, klasično telefonijo ali poslovne pakete SiOL, pri mesečni naročnini prejmejo 2 evra popusta.

Naročniško razmerje za paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom starosti, bo na voljo od 8. junija do 31. avgusta 2016.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki