marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Telekom Slovenije za mlade predstavil paket z 10 GB prenosa podatkov in plačilom klicev/sms po porabi

Deli z ostalimi
Telekom

07.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije, ki bo odslej ponudbo za mlade komuniciral pod krovno blagovno znamko, je predstavil novi naročniški paket za mlade, ki ga je poimenoval Dogaja. Paket Dogaja v mesečni naročnini 16,95 evra vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, klici in sporočila pa se obračunavajo po porabi (0,02 EUR/min ali sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec.

Ob doseženem limitu prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije se prenos podatkov onemogoči, za nadaljnjo uporabo prenosa podatkov pa se lahko naročniki odločijo za dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer lahko 1 GB dokupijo za 3 evre, 5 GB za 5 evrov, 10 GB pa za 10 evrov. Navedeni dodatni zakup je na voljo kot enkratna možnost do izteka obračunskega obdobja ali pa trajno oz. do preklica. Naročniki paketa Dogaja lahko po potrebi dokupijo tudi opcije za komuniciranje v državah EU-območja, in sicer EU-zakup, EU 500 in EU-internet 500.

V ponudbi za mlade Telekoma Slovenije še naprej ostaja paket Džabest 250, ki se je preimenoval v paket Hej.

Naročniki paketa Hej in Dogaja, ki naročniško razmerje povežejo v skupni račun s storitvami SiOL, klasično telefonijo ali poslovne pakete SiOL, pri mesečni naročnini prejmejo 2 evra popusta.

Naročniško razmerje za paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom starosti, bo na voljo od 8. junija do 31. avgusta 2016.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki