marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Telekom Slovenije v letu dni z omrežjem LTE/4G pokril skoraj 60 % prebivalstva


22.03.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije z mobilnim omrežjem LTE/4G, ki je uporabnikom na voljo od 21. marca lani, pokriva že 93 slovenskih krajev in 60 odstotkov prebivalcev. Tako uporabnikom storitev Mobitel omogoča uporabo najhitrejšega in najzmogljivejšega mobilnega interneta. V letošnjem letu je Telekom Slovenije z nadgradnjo omrežja LTE/4G omogočil še višje prenosne hitrosti podatkov, in sicer do 150 Mb/s proti uporabniku in do 50 Mb/s od uporabnika.

Storitev Hitri internet LTE/4G 20 je brezplačno na voljo vsem naročnikom storitev Mobitel in uporabnikom predplačniškega Mobilnega Interneta. S tem so uporabnikom omogočene hitrosti prenosa podatkov do 21,6 Mb/s k uporabniku in do 5,76 Mb/s od uporabnika, medtem ko se prenos podatkov obračuna skladno s cenikom. Bolj zahtevnim uporabnikom podatkovnega prenosa pa je namenjena storitev Hitri internet LTE/4G 100; ta jim zagotavlja dostop do omrežja LTE/4G z najvišjimi prenosnimi hitrostmi, torej do 100 ali celo 150 Mb/s k uporabniku (odvisno od lokacije in naprave) in do 50 Mb/s od uporabnika, za 6 evrov mesečno. Nekateri paketi storitev Mobitel imajo storitev Hitri internet LTE/4G 100 že vključeno v mesečno naročnino.

V ponudbi Telekoma Slovenije lahko uporabniki za kakovostno uporabniško izkušnjo pri uporabi podatkovno zahtevnih storitev izbirajo med 35 napravami LTE, pri čemer se lahko odločijo za tablične računalnike, mobitele ter modeme USB oziroma MiFi po ugodnih cenah. Prenos podatkov s hitrostmi do 150 Mb/s k uporabniku podpirajo: pametni telefoni LG G Flex, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z1 in LG G2, tablica Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition ter MiFi-modem Huawei E5776s.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki