marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

članki

Telekom Slovenije odslej na eni naročnini omogoča do pet številk in neomejeno komunikacijo

Deli z ostalimi
Telekom

19.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom odslej ponuja tudi mobilni paket Neomejeni D za neomejeno komunikacijo, ki z eno mesečno naročnino omogoča uporabo do pet mobilnih številk.

Vse mobilne številke, vključene v paket Neomejeni D, imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 GB prenosa podatkov. Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev SiOL pa le 14,79 evra na osebo.

Za vsako dodatno naročniško razmerje, vključeno v paket Neomejeni D (osnovna cena: 39,95 evra), znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov. Tako mesečna naročnina za tri uporabnike mobilnih storitev paketa Neomejeni D skupno znaša 59,95 evra (19,98 evra na osebo) oz. 53,95 evra (17,98 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL. Za pet uporabnikov paketa Neomejeni D skupna mesečna naročnina znaša 79,95 evra (15,99 evra na osebo) oz. 73,95 evra (14,79 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL.

Dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov je tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki