marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Telekom Slovenije odslej na eni naročnini omogoča do pet številk in neomejeno komunikacijo

Deli z ostalimi
Telekom

19.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom odslej ponuja tudi mobilni paket Neomejeni D za neomejeno komunikacijo, ki z eno mesečno naročnino omogoča uporabo do pet mobilnih številk.

Vse mobilne številke, vključene v paket Neomejeni D, imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 GB prenosa podatkov. Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev SiOL pa le 14,79 evra na osebo.

Za vsako dodatno naročniško razmerje, vključeno v paket Neomejeni D (osnovna cena: 39,95 evra), znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov. Tako mesečna naročnina za tri uporabnike mobilnih storitev paketa Neomejeni D skupno znaša 59,95 evra (19,98 evra na osebo) oz. 53,95 evra (17,98 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL. Za pet uporabnikov paketa Neomejeni D skupna mesečna naročnina znaša 79,95 evra (15,99 evra na osebo) oz. 73,95 evra (14,79 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL.

Dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov je tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki