marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Telekom Slovenije odslej na eni naročnini omogoča do pet številk in neomejeno komunikacijo

Deli z ostalimi
Telekom

19.03.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom odslej ponuja tudi mobilni paket Neomejeni D za neomejeno komunikacijo, ki z eno mesečno naročnino omogoča uporabo do pet mobilnih številk.

Vse mobilne številke, vključene v paket Neomejeni D, imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 GB prenosa podatkov. Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev SiOL pa le 14,79 evra na osebo.

Za vsako dodatno naročniško razmerje, vključeno v paket Neomejeni D (osnovna cena: 39,95 evra), znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov. Tako mesečna naročnina za tri uporabnike mobilnih storitev paketa Neomejeni D skupno znaša 59,95 evra (19,98 evra na osebo) oz. 53,95 evra (17,98 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL. Za pet uporabnikov paketa Neomejeni D skupna mesečna naročnina znaša 79,95 evra (15,99 evra na osebo) oz. 73,95 evra (14,79 evra na osebo) ob hkratni uporabi skupnega računa in izbranih storitev SiOL.

Dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov je tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki