marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Telekom Slovenije naročnikom omogoča dodatna 2 GB za 1 evro mesečno


19.02.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije v posebni akcijski ponudbi Mobilni Internet 2 GB, ki velja od danes, 19. februarja, do sobote, 28. februarja, naročnikom izbranih naročniških paketov mobilnih storitev omogoča dodaten zakup 2 GB prenosa podatkov za samo 1 evro mesečno.

Naročniki, ki lahko vklop uredijo tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo AKCIJA 2GB na številko 1918, bodo lahko ugodnost koristili dve leti, torej do 28. februarja 2017. Ob tem je Telekom Slovenije za manj zahtevne uporabnike mobilnih storitev pripravil novi akcijski paket Enostavni 1000, ki v mesečni naročnini vključuje 1000 enot mobilnih storitev v omrežju Telekoma Slovenije.

Akcijska ponudba Mobilni internet 2 GB za 1 evro mesečno, ki velja le do konca februarja, je namenjena naročnikom, ki potrebujejo veliko mobilnega prenosa podatkov za nemoteno brskanje po spletu, klepetanje prek družbenih omrežij ter uporabo drugih naprednih storitev in aplikacij. Akcija Mobilni Internet 2 GB velja za naročnike paketov Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Deezer neomejeni, EU neomejeni, Poslovni Neomejeni C, Paket 2015 in Poslovni Enostavni 2000. Naročnik opcijo vključi tako, da pošlje sporočilo SMS s ključno besedo AKCIJA 2GB na številko 1918, vklop opcije pa se opravi takoj po potrditvi navodil storitve s strani uporabnika. Ugodnost opcije velja do 28. 2. 2017, ko bo le-ta samodejno izključena, naročnik pa si lahko kadarkoli pred tem opcijo izključi tudi sam, in sicer tako, da pošlje ključno besedo AKCIJA 2GB NE na 1918. Ponudba velja tako za nove kot obstoječe naročnike navedenih paketov in ni pogojena z vezavo naročniškega razmerja.

Ob tem Telekom Slovenije do 31. marca letos ponuja tudi akcijski paket Enostavni 1000 z mesečno naročnino 17,95 evra. Paket vključuje 1000 enot mobilnih storitev, ki jih lahko naročniki paketa poljubno porabijo za klice, pošiljanje sporočil SMS in MMS ali prenos podatkov. Tako optimalno izkoristijo vključene enote skladno s svojimi potrebami. Paket Enostavni 1000 je v promocijskem obdobju na voljo zasebnim uporabnikom, ki ga lahko nato uporabljajo za vedno oziroma do spremembe naročniškega razmerja.

V redni ponudbi je uporabnikom še vedno na voljo zelo priljubljena in priročna rešitev Druga številka, ki omogoča uporabo dveh mobilnih številk v okviru enega naročniškega razmerja, paketa Neomejeni C. Dodatna kartica SIM s svojo mobilno številko uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja, kar je dobrodošla rešitev za starše, ki želijo svojim otrokom omogočiti nadzorovano in cenovno ugodno uporabo mobilnih storitev. Za naročniško razmerje Druga številka znaša doplačilo k mesečni naročnini 10 evrov, ki za oba uporabnika skupaj znaša 39,95 evra oziroma 33,95 evra za naročnike storitev SiOL, ki imajo skupen račun za storitve SiOL in storitve Mobitel.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki