marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Telekom Slovenije in Samsung z različico mobitela »Pink Ribbon« za združenje Europa Donna


02.10.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let v oktobru s posebno različico mobitela »Pink Ribbon« podpirata Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna. S posebno akcijsko ponudbo bosta združenju tudi letos namenila 10 evrov od vsakega prodanega mobitela Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon, ki bo ekskluzivno na voljo v Telekomovih centrih od 1. oktobra dalje.

Telekom Slovenije in Samsung želita na ta način prispevati k zagotavljanju čim večjih možnosti za zgodnje odkritje raka dojk, takojšnje in učinkovito zdravljenje ter rehabilitacijo. Vsak kupec mobitela bo ob nakupu prejel tudi darilo – beležnico Moleskin.

Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon je eleganten in vsestransko uporaben mobitel, ki uporabnikom omogoča hiter dostop do e-pošte in zanesljiv dostop do interneta (ojačevalnik hitrosti prenosa združi LTE- in WiFi-hitrosti za prenos datotek), ob tem pa ga odlikujejo še izboljšana funkcija za varčevanje z baterijo, merilec srčnega utripa in čitalec prstnih odtisov. Z manj kot 7 mm debeline Galaxy Alpha sodi med najtanjše naprave družine Galaxy.

V združenju Europa Donna so večletnega sodelovanja s Telekomom Slovenije in Samsungom veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, pravi, da želijo v Europi Donni z akcijo Pink Ribbon »osveščati javnost o raku dojk, najpogostejšem raku pri ženskah, in spodbujati ženske, da si vsak mesec redno samopregledujejo dojke, od poznih najstniških let naprej. Hkrati s tem želimo najširšo javnost osveščati o pomenu zdravega načina življenja za ohranjanje zdravja vsakega posameznika. Telekom Slovenije in Samsung s svojo podporo prispevata k uspehu naših aktivnosti.«

Mobitel Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon bo od 1. oktobra dalje pri Telekomu Slovenije ekskluzivno na voljo v akcijski ponudbi, in sicer ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev z obročnim plačilom 20,50 evra mesečno. Novi naročniki interneta SiOL oziroma izbranih paketov, ki vključujejo internet SiOL, pa lahko v akcijskem obdobju do 11. novembra prejmejo BON 200 EUR, s katerim dobijo omenjeni mobitel že za 12,16 evra na mesec.

Ženskam je brezplačno na voljo tudi aplikacija Zaupaj svojim rokam za preventivno samopregledovanje dojk. Aplikacija na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu samopregledovanju in je na voljo za pametne mobitele, tudi za Samsung Galaxy Alpha Pink Ribbon z operacijskim sistemom Android. Brezplačno aplikacijo si uporabnice enostavno naložijo prek spletne trgovine Google Play. Več o aplikaciji je na voljo na spletni strani breast-test.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki