marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Skupina Telekom Austria Group je predstavila Creating Apps - informacijsko platformo za mobilne aplikacije

Deli z ostalimi

24.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Osrednja informacijska platforma celotne skupine Telekom Austria Group za uporabnike in razvijalce. Usmerjenost na evropske vsebine. Varne in praktične rešitve za plačevanje storitev prek računa za mobilne storitve na vseh tržiščih, kjer je skupina prisotna.

Skupina Telekom Austria Group je predstavila informacijsko platformo za razvoj mobilnih aplikacij, ki je začela delovati ta teden. Razvijalci bodo na strani http://creatingapps.telekomaustria.com pod naslovom »Creating Apps« našli najnovejše informacije in novice o vseh vrstah operacijskih sistemov za mobilne naprave ter o procesih in odpravljanju težav pri ustvarjanju aplikacij. V naslednjih tednih bo ponudba zaokrožena s forumom, ki bo omogočal izmenjavo idej, in Wiki stranjo, ki bo služila kot najsodobnejši priročnik za razvijalce.

»Trenutno je po svetu v različnih trgovinah z aplikacijami na voljo približno 500.000 aplikacij in trg zanesljivo raste,« je poudarila Claudia Winkler, direktorica trženja pri skupini Telekom Austria Group, ko je pojasnjevala razloge za ustanovitev platforme. »Vendar pa jih je velika večina usmerjenih na ZDA in azijska tržišča, v Evropi pa je na voljo zelo malo lokalnih vsebin. S to platformo želi skupina Telekom Austria Group podpreti razvijalce pri ustvarjanju aplikacij prilagojenih za evropsko tržišče.«

»Creating Apps« je popoln posrednik med uporabniki in razvijalci v vseh državah, kjer je prisotna skupina Telekom Austria Group. Claudia Winkler je še dodala: »Kot vodilni telekomunikacijski ponudnik v osrednji in vzhodni Evropi zelo dobro poznamo potrebe svojih uporabnikov. Poleg tega pa tudi razumemo skrbi in želje razvijalcev. Z ustanovitvijo platforme »Creating Apps« smo tako zbližali uporabnike in razvijalce.«
Nova platforma bo omogočila razvoj živahne skupnosti: uporabnikom bodo na voljo privlačne aplikacije z lokalno vsebino, prilagojeno njihovim potrebam.

Predanost razvijalcem v vseh državah
Z novo platformo Telekom Austria Group podpira razvijalce skozi celoten proces razvoja na vseh tržiščih, kjer je skupina prisotna. Zbrane informacije in najnovejše novice so v pomoč razvijalcem v vseh operacijskih sistemih – iOS, Android, Windows Phone 7, BlackBerry, Symbian ali WAC –, kar precej poveča učinkovitost. Blog na »Creating Apps« ponuja redne informacije o najnovejšem dogajanju in trendih, podrobnosti o dogodkih, natečajih in trgovinah. Poleg tega bo ustanovitev živahne skupnosti razvijalcem aplikacij pomagala pri iskanju partnerjev za skupne programerske projekte ali za izdelavo več jezikovnih različic. Organizacija rednih natečajev na tržiščih, kjer je prisotna skupina Telekom Austria Group, pomeni dodatno spodbudo za ustvarjalnost ustvarjalcev pri ustvarjanju inovativnih in uporabnih storitev za lokalne trge. Že na začetku bo platforma »Creating Apps« v živo objavljala poročila s Svetovnega kongresa mobilne telefonije v Barceloni. Vsi, ki jim ne bo uspelo dobiti najnovejših novic na mestu dogodka, jim bodo lahko sledili na http://creatingapps.telekomaustria.com ali prek Twitterja (@cr8ingapps).

Boljše trženje s pomočjo zaračunavanja vsebin v aplikacijah (In-App Billing)
Skupina Telekom Austria Group bo razvijalcem pomagala tudi pri trženju njihovih aplikacij. Zaračunavanje vsebin v aplikacijah jim bo omogočilo, da ponudijo brezplačne različice in tudi plačljive dele svojih aplikacij na tržiščih, kjer posluje skupina. Po drugi strani pa bodo imeli tudi uporabniki na voljo varno in preprosto rešitev za plačevanje prek svojega telefonskega računa.
Claudia Winkler je dodala: »S platformo Creating Apps lahko z vsako aplikacijo dosežemo kar največ in izkoristimo prednosti, ki izhajajo iz potencialnega sodelovanja s poslovnimi partnerji in dobavitelji opreme. Povečujemo kakovost naših storitev in izboljšujemo ponudbi izdelkov za vse naše uporabnike in uporabnike pametnih telefonov po Evropi.«

Skupnost za veleprodajo aplikacij (Wholesale Application Community – WAC) praznuje eno leto
Pred enim letom je skupina Telekom Austria Group združila moči z drugimi mednarodnimi operaterji in telekomunikacijskimi družbami ter ustanovila WAC. Glavni cilj tega zavezništva je biti globalni posrednik med razvijalci aplikacij in uporabniki. Podpora standardom WAC na platformi »Creating Apps« kaže na prizadevanje skupine Telekom Austria Group znotraj WAC skupnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki