marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Vrhunski jadralki Teja in Alja Černe skupaj z Nokio

Deli z ostalimi

01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Na športnem pikniku, ki ga je Nokia pripravila na Brodu v Ljubljani, so predstavniki podjetja Teleray in Jadralnega kluba Pirat iz Portoroža podpisali pogodbo o generalnem pokroviteljstvu dveh mladih jadralk, Teje in Alje Černe, ki bosta sedaj jadrali pod okriljem tega finskega mobilnega velikana.

Podjetje Teleray, ki je distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, aktivno podpira mlade vrhunske športnike. Med varovanci Nokie sta bila tekačica na smučeh Petra Majdič in deskar Dejan Košir, nekdanji svetovni prvak v paralelnem veleslalomu. Poleg podpore deskanju na snegu (Nokia je bila med drugim podpisana tudi pod serijo tekmovanj Snowboard Tour Slovenia), se zadnji dve leti aktivno pojavlja tudi v jadralskem svetu kot pokrovitelj portoroške Internautice, profesionalne jadralne regate Internautica Nokia Cup in mednarodne Velikonočne regate Nokia (Nokia Eater Cup), katere se udeležujejo mladi jadralci v razredu optimist.

V letošnjem letu sta postali varovanki Nokie tudi sestri Teja in Alja Černe – mladi slovenski jadralki, ki jadrata v razredu 470 in se pripravljata za olimpijado v Pekingu leta 2008. Za njima je veliko vrhunskih rezultatov; Teja je navdušila na zadnjih olimpijskih igrah v Atenah, kjer je kot najmlajša tekmovalka zasedla 17. mesto v razredu evropa, zdaj pa obe sestri navdušujeta v olimpijskem razredu 470, v katerem od lanskega leta, ko sta zamenjali jadralni razred, nizata izjemne skupne uspehe.

Jože Žlender, direktor podjetja Teleray, ki je zastopnik in distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, je ob podpisu pogodbe povedal: »Veseli nas, da smo postali pokrovitelji dveh mladih jadralk, ki sta v preteklosti že pokazali vrhunske rezultate in nizali visoke uvrstitve v različnih jadralnih razredih. Veseli smo, da lahko s svojim prispevkom spodbujamo mlade športnike in šport na splošno in hkrati na ta način tudi spodbujamo vrednote blagovne znamke Nokia. Mladima jadralkama želimo veliko dobrih uvrstitev in osebnega zadovoljstva pri jadranju.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki