marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Vrhunski jadralki Teja in Alja Černe skupaj z Nokio

Deli z ostalimi

01.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Na športnem pikniku, ki ga je Nokia pripravila na Brodu v Ljubljani, so predstavniki podjetja Teleray in Jadralnega kluba Pirat iz Portoroža podpisali pogodbo o generalnem pokroviteljstvu dveh mladih jadralk, Teje in Alje Černe, ki bosta sedaj jadrali pod okriljem tega finskega mobilnega velikana.

Podjetje Teleray, ki je distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, aktivno podpira mlade vrhunske športnike. Med varovanci Nokie sta bila tekačica na smučeh Petra Majdič in deskar Dejan Košir, nekdanji svetovni prvak v paralelnem veleslalomu. Poleg podpore deskanju na snegu (Nokia je bila med drugim podpisana tudi pod serijo tekmovanj Snowboard Tour Slovenia), se zadnji dve leti aktivno pojavlja tudi v jadralskem svetu kot pokrovitelj portoroške Internautice, profesionalne jadralne regate Internautica Nokia Cup in mednarodne Velikonočne regate Nokia (Nokia Eater Cup), katere se udeležujejo mladi jadralci v razredu optimist.

V letošnjem letu sta postali varovanki Nokie tudi sestri Teja in Alja Černe – mladi slovenski jadralki, ki jadrata v razredu 470 in se pripravljata za olimpijado v Pekingu leta 2008. Za njima je veliko vrhunskih rezultatov; Teja je navdušila na zadnjih olimpijskih igrah v Atenah, kjer je kot najmlajša tekmovalka zasedla 17. mesto v razredu evropa, zdaj pa obe sestri navdušujeta v olimpijskem razredu 470, v katerem od lanskega leta, ko sta zamenjali jadralni razred, nizata izjemne skupne uspehe.

Jože Žlender, direktor podjetja Teleray, ki je zastopnik in distributer družbe Nokia Corporation v Sloveniji, je ob podpisu pogodbe povedal: »Veseli nas, da smo postali pokrovitelji dveh mladih jadralk, ki sta v preteklosti že pokazali vrhunske rezultate in nizali visoke uvrstitve v različnih jadralnih razredih. Veseli smo, da lahko s svojim prispevkom spodbujamo mlade športnike in šport na splošno in hkrati na ta način tudi spodbujamo vrednote blagovne znamke Nokia. Mladima jadralkama želimo veliko dobrih uvrstitev in osebnega zadovoljstva pri jadranju.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki