marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Tag Heuer predstavlja prvi mobilni telefon

Deli z ostalimi

30.08.2008
Objavil: Igor Prešeren

Tag Heuer, ki je tradicionalno znan kot proizvajalec izjemno kvalitetnih (in dragih) ročnih ur, s katerimi med drugim opremlja tudi dirkača formule 1 Kimija Raikkonena je predstavil svoj prvi mobilni telefon.

Model imenovan Meridiist, je mobilni telefon visokega cenovnega razreda, ustvarjen da pritegne predvsem modne zanesenjake in ne navdušencev nad mobilnimi telefoni.

Ta mobilni telefon bo marsikoga šokiral s svojo ceno, ki znaša nekaj nad 3000 angleških funtov, cena katero komaj kaj opravičuje posebna safirna prevleka, ki ščiti celoten telefon pred poškodbami in praskami, ki jih utegnejo povzročiti vsi številni diamanti, ki si jih verjetno lahko privoščite nositi, če si že privoščite tale telefon.

Zaslon na vrhu telefona je tipa OLED in prikazuje številne zanimive podrobnosti, kot je naprimer status media playerja ali pa koliko denarja si lastite (ali pa tudi koliko si ga ne).

Kamera, ki jo premore telefon ima samo 2 megapiksla, je pa varno zavarovana pred poškodbami. Zanimivo je da so se pri Tag Heuerju odločili da vgradijo tako slabo kamero v tak telefon, gre pa verjetno za podoben primer kot pri prvi generaciji Applovega iPhona.

In še za konec, kot zanimivost in ironija hkrati; sama ura na telefonu je precej slaba.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki