marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung na 6. mestu na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu
21.10.2019

Samsung Electronics je z blagovno znamko Samsung, vredno 61,1 milijarde dolarjev, zasedel šesto mesto na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu. Družba je dosegla dvoodstotno rast vrednosti blagovne znamke.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

članki

TAG Heuer, Google in Intel najavili sodelovanje pri razvoju pametne švicarske ure

Deli z ostalimi

20.03.2015
Objavil: Dare Gliha

TAG Heuer, Google in Intel so najavili partnerstvo, v okviru katerega bodo predstavili pametno švicarsko uro, ki bo temeljila na tehnologijah Intel in operacijskem sistemu Android Wear. Njihova prizadevanja odpirajo vrata v novo obdobje sodelovanja med švicarskimi urarji in Silicijevo dolino, saj partnerstvo združuje znanja vseh treh podjetij s področij izdelave luksuznih ur ter programske in strojne opreme.

Sodelovanje je bilo uradno najavljeno na dogodku Baselworld na konferenci za medije, ki je v četrtek, 19. marca, potekala na razstavnem prostoru podjetja TAG Heuer. Partnerstvo so predstavili Jean-Claude Biver, predsednik oddelka za ure v skupini LVMH Group in izvršni direktor podjetja TAG Heuer, David Singleton, direktor razvoja za operacijski sistem Android Wear, ter Michael Bell, podpredsednik podjetja in generalni direktor skupine za nove naprave v podjetju Intel.

Skupaj bodo podjetja ustvarila izdelek, ki je obenem luksuzen in brezhibno povezan z vsakodnevnim življenjem uporabnika - gre namreč za najboljše inovacije, ustvarjalnost in oblikovanje iz Silicijeve doline v Kaliforniji ter doline urarjev La Chaux-de-Fonds v Švici.

"Pri tem partnerstvu gre za združevanje tehnoloških inovacij in verodostojnosti na področju izdelave ur. Sodelovanje ustvarja bogat nabor sinergij in potencial za uspešno partnerstvo med vsemi tremi podjetji je izjemen," je povedal Jean-Claude Biver.

Guy Sémon, generalni direktor podjetja TAG Heuer, je dodal: "Kakovost švicarskih ur je znana po vsem svetu. Kakovost bomo na globalni ravni povezali z ustvarjalnimi tehnologijami Intel in platformo Android Wear podjetja Google. Izdelek vidimo kot začetek tehnološke revolucije v naši panogi, v kateri s podjetjem TAG Heuer igramo pionirsko vlogo."

David Singleton je poudaril: "Z zlivanjem lepote in tehnologije švicarske ure že več generacij predstavljajo navdih za umetnike in inženirje, kar vključuje zaposlene pri Googlu. Zato smo navdušeni, da lahko sodelujemo s podjetjema TAG Heuer in Intel pri ustvarjanju luksuznih ur, ki bodo združevale inovacije in osebni odnos. Skupaj bomo z uporabo platforme Android Wear ustvarili privlačne, boljše in pametnejše ure."

"Ko si prizadevamo ustvarjati tehnološke izkušnje, ki so bolj koristne za uporabnike, smo pri Intelu brez skrbi, da bo skupni pristop navdihnil nove inovacije na področju nosljivih tehnologij. Sodelovanje s podjetjema TAG Heuer in Google nas bo pripeljalo korak bliže k uresničitvi vizije nosljive tehnologije, saj ustvarjamo prepoznavno pametno uro, ki celotno kategorijo ponaša stopničko višje," je povedal Michael Bell.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki