marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

TAG Heuer, Google in Intel najavili sodelovanje pri razvoju pametne švicarske ure

Deli z ostalimi

20.03.2015
Objavil: Dare Gliha

TAG Heuer, Google in Intel so najavili partnerstvo, v okviru katerega bodo predstavili pametno švicarsko uro, ki bo temeljila na tehnologijah Intel in operacijskem sistemu Android Wear. Njihova prizadevanja odpirajo vrata v novo obdobje sodelovanja med švicarskimi urarji in Silicijevo dolino, saj partnerstvo združuje znanja vseh treh podjetij s področij izdelave luksuznih ur ter programske in strojne opreme.

Sodelovanje je bilo uradno najavljeno na dogodku Baselworld na konferenci za medije, ki je v četrtek, 19. marca, potekala na razstavnem prostoru podjetja TAG Heuer. Partnerstvo so predstavili Jean-Claude Biver, predsednik oddelka za ure v skupini LVMH Group in izvršni direktor podjetja TAG Heuer, David Singleton, direktor razvoja za operacijski sistem Android Wear, ter Michael Bell, podpredsednik podjetja in generalni direktor skupine za nove naprave v podjetju Intel.

Skupaj bodo podjetja ustvarila izdelek, ki je obenem luksuzen in brezhibno povezan z vsakodnevnim življenjem uporabnika - gre namreč za najboljše inovacije, ustvarjalnost in oblikovanje iz Silicijeve doline v Kaliforniji ter doline urarjev La Chaux-de-Fonds v Švici.

"Pri tem partnerstvu gre za združevanje tehnoloških inovacij in verodostojnosti na področju izdelave ur. Sodelovanje ustvarja bogat nabor sinergij in potencial za uspešno partnerstvo med vsemi tremi podjetji je izjemen," je povedal Jean-Claude Biver.

Guy Sémon, generalni direktor podjetja TAG Heuer, je dodal: "Kakovost švicarskih ur je znana po vsem svetu. Kakovost bomo na globalni ravni povezali z ustvarjalnimi tehnologijami Intel in platformo Android Wear podjetja Google. Izdelek vidimo kot začetek tehnološke revolucije v naši panogi, v kateri s podjetjem TAG Heuer igramo pionirsko vlogo."

David Singleton je poudaril: "Z zlivanjem lepote in tehnologije švicarske ure že več generacij predstavljajo navdih za umetnike in inženirje, kar vključuje zaposlene pri Googlu. Zato smo navdušeni, da lahko sodelujemo s podjetjema TAG Heuer in Intel pri ustvarjanju luksuznih ur, ki bodo združevale inovacije in osebni odnos. Skupaj bomo z uporabo platforme Android Wear ustvarili privlačne, boljše in pametnejše ure."

"Ko si prizadevamo ustvarjati tehnološke izkušnje, ki so bolj koristne za uporabnike, smo pri Intelu brez skrbi, da bo skupni pristop navdihnil nove inovacije na področju nosljivih tehnologij. Sodelovanje s podjetjema TAG Heuer in Google nas bo pripeljalo korak bliže k uresničitvi vizije nosljive tehnologije, saj ustvarjamo prepoznavno pametno uro, ki celotno kategorijo ponaša stopničko višje," je povedal Michael Bell.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki