marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

T-2-jeva mobilna televizija tv2go med trojico najbolj inovativnih rešitev na IBC 2013

Deli z ostalimi
T-2

18.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba T-2 se je s svojo mobilno televizijo tv2go uvrstila med trojico najboljših, ki so se v Amsterdamu potegovale za prestižno nagrado IBC 2013 za najbolj inovativno rešitev na področju telekomunikacij.

Aplikacijo, ki je ena najbolj visoko tehnoloških rešitev na platformi IPTV in OTT, sta za T-2 razvili družbi Fora in Vision247. T-2 se je v hudi konkurenci med dvesto prijavljenimi letos junija najprej uvrstila med deseterico, v drugem krogu pa se je uvrstila v sam vrh na lestvici najboljših.

Družba T-2 je mobilno televizijo tv2go slovenskim uporabnikom prvič predstavila junija lani in z njo hitro prodrla tudi na svetovni trg. Sašo Todorović, predsednik poslovodstva v družbi T-2, je na podelitvi nagrad v Amsterdamu poudaril: »V T-2 smo na uvrstitev med prve tri najbolj inovativne izjemno ponosni, saj smo skupaj z družbama Fora in Vision247 uspeli razviti lastno mobilno televizijo, ki uporabnikom ponuja najbolj napredno celovito multimedijsko rešitev z integracijo storitev TV, interneta in videa, z njo pa tudi nove, še bolj privlačne oblike spremljanja televizijskih programov.«

T-2 tv2go predstavlja fantastično izkušnjo na platformi, ki obeta tudi njeno nadaljnjo uspešno komercialno nadgradnjo. John Mills, vodilni v družbi Vision247, ob tem poudarja, da je uvrstitev tv2go med prve tri veliko priznanje za celotno ekipo razvijalcev: »Skupaj z družbo Fora smo v razvoj mobilne televizije tv2go vložili veliko truda, z družbo T-2, ki želi trgu ponuditi tehnološko najnaprednejše aplikacije, pa našli sinergije s platformo, ki uporabnikom omogoča prilagajanje spremljanja televizije skladno z njihovimi individualnimi potrebami.«

Gregor Fuis, izvršni direktor v družbi Fora, je na podelitvi v Amsterdamu k temu dodal: Imenovanje je veliko priznanje za naše desetletno delo, saj smo razvili in trgu ponudili povsem nov multimedijski koncept, ki združuje televizijo z mobilnimi napravami in računalniki. Ponosni smo, da smo z družbo T-2 na pot do uspeha stopili skupaj kot strateški partnerji in v veliko čast nam je, da smo skupaj z njimi zdaj tudi v družbi najboljših.«

Aplikacijo T-2 tv2go je mogoče vključevati v standardno ali HD paketno TV ponudbo z večjim številom TV programov v okviru brezplačnih ali plačljivih programskih shem, saj je hkrati dostopna na internetnih in mobilnih omrežjih ob izdelanih različicah za Android in iOS naprave. Celostna rešitev v prihodnosti ponuja integracijo vseh telekomunikacijskih naprav, uporabo storitev videa na zahtevo in še marsikaj več. Uporabnikom prijazna aplikacija tv2go je torej platforma, ki napoveduje oblikovanje novih trendov spremljanja televizijskih programov skladno z njihovimi individualnimi potrebami.

Pri nas lahko tv2go uporabniki spremljajo na kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. Posebnost T-2 mobilne televizije tv2go so TV časovne funkcije, ki omogočajo ogled priljubljenih vsebin na mobilni napravi za 48 ur nazaj. Aplikacija tv2go uporabnikom IPTV omogoča prikaz seznama in gledanje TV programov, prikaz TV sporedov iz zakupljene programske sheme, nastavljanje opomnikov za posamezne oddaje ter urejanje prikaza TV programov na TV sporedu po izboru želenega žanra in jezik.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki