marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Sygic navigacija sedaj tudi na Androidu

Deli z ostalimi

19.08.2009
Objavil: Marko Likar

Podjetje Sygic, avtorji Sygic Mobile Maps navigacije, ki omogoča t.i. turn-by-turn navigacijo, so svojo ponudbo razširili na Android platformo. Aplikacija je bila do sedaj na voljo za uporabnike Windows Mobile in Symbian operacijskega sistema, prav tako pa tudi za uporabnike iPhone-a.

Michal Stencl, CEO Sygic-a je dejal: ''Moč Sygic-a in našega razvoja leži v dejstvu, da uporabljamo standardizirano osnovo za naše operacijske sisteme. Zaradi t.i. multiplatform pristopa, porabimo krajši čas prilagoditve aplikacije za novo platformo. Po Windows Mobile, Symbian, Linux in iPhone bomo na trg poslali različico za Android. Na trg naj bi prišla v tretjem četrtletju 2009. Prve podprte regije bodo Evropa, Severna Amerika, Rusija, Avstralija in Jugovzhodna Azija. Preostale regije pa bodo na voljo v prihodnje.''

Anna Hurbanic, PR Manager Sygic-a še dodaja: ''Veselimo se že navala prihajajočih Andorid naprav in v tem primeru ne mislim samo mobilnikov.''

Kot že omenjeno je Sygic Mobile Maps na voljo na večih platformah in preverjeno deluje tudi na več kot 150 napravah. Za več informacij si oglejte www.sygic.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki