marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Sygic navigacija sedaj tudi na Androidu

Deli z ostalimi

19.08.2009
Objavil: Marko Likar

Podjetje Sygic, avtorji Sygic Mobile Maps navigacije, ki omogoča t.i. turn-by-turn navigacijo, so svojo ponudbo razširili na Android platformo. Aplikacija je bila do sedaj na voljo za uporabnike Windows Mobile in Symbian operacijskega sistema, prav tako pa tudi za uporabnike iPhone-a.

Michal Stencl, CEO Sygic-a je dejal: ''Moč Sygic-a in našega razvoja leži v dejstvu, da uporabljamo standardizirano osnovo za naše operacijske sisteme. Zaradi t.i. multiplatform pristopa, porabimo krajši čas prilagoditve aplikacije za novo platformo. Po Windows Mobile, Symbian, Linux in iPhone bomo na trg poslali različico za Android. Na trg naj bi prišla v tretjem četrtletju 2009. Prve podprte regije bodo Evropa, Severna Amerika, Rusija, Avstralija in Jugovzhodna Azija. Preostale regije pa bodo na voljo v prihodnje.''

Anna Hurbanic, PR Manager Sygic-a še dodaja: ''Veselimo se že navala prihajajočih Andorid naprav in v tem primeru ne mislim samo mobilnikov.''

Kot že omenjeno je Sygic Mobile Maps na voljo na večih platformah in preverjeno deluje tudi na več kot 150 napravah. Za več informacij si oglejte www.sygic.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki