marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Sygic je zabeležil 30 milijonov prenosov navigacijske aplikacije

Deli z ostalimi

26.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Iz Sygica so sporočili, da so zabeležili 30 milijonov prenosov njihove GPS navigacijske aplikacije za platformi Android in iOS. Ker so pri podjetju izredno ponosni na ta podatek so se odločili, da bodo to poletje ceno svoji navigaciji znižali za kar 30 odstotkov.

Sygic GPS Navigation je navigacijska aplikacija, ki bazira na kartah TomTom-a, ki so shranjene na napravi, s tem pa uporabnik nima stroškov s prenosom podatkov preko podatkovne povezave. Ob nakupu uporabnik pridobi tudi pravico do brezplačnega nadgrajevanja kart. Sama aplikacija je že v osnovi cenejša od konkurence, z dodatnim popustom pa bo še privlačnejši nakup za tiste, ki z nakupom navigacije še odlašajo.

Sygic navigacija omogoča vse najnovejše tehnologije, od asistence pravilnega pasu, pregleda križič, dodatnih točk na poti, glasovnih ukazov, do opozoril o hitrostnih kamerah in omejitvah hitrosti. Za lažjo orientacijo pa pri Sygicu ponujajo tudi 3D stavbe v samih kartah.

Če še oklevate z nakupom vam Sygic ponuja še preizkusno različico, ki bo polno funkcionalna teden dni, po tem času pa se omeji tako, da ne deluje več glasovno vodenje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki