marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Sygic je zabeležil 30 milijonov prenosov navigacijske aplikacije

Deli z ostalimi

26.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Iz Sygica so sporočili, da so zabeležili 30 milijonov prenosov njihove GPS navigacijske aplikacije za platformi Android in iOS. Ker so pri podjetju izredno ponosni na ta podatek so se odločili, da bodo to poletje ceno svoji navigaciji znižali za kar 30 odstotkov.

Sygic GPS Navigation je navigacijska aplikacija, ki bazira na kartah TomTom-a, ki so shranjene na napravi, s tem pa uporabnik nima stroškov s prenosom podatkov preko podatkovne povezave. Ob nakupu uporabnik pridobi tudi pravico do brezplačnega nadgrajevanja kart. Sama aplikacija je že v osnovi cenejša od konkurence, z dodatnim popustom pa bo še privlačnejši nakup za tiste, ki z nakupom navigacije še odlašajo.

Sygic navigacija omogoča vse najnovejše tehnologije, od asistence pravilnega pasu, pregleda križič, dodatnih točk na poti, glasovnih ukazov, do opozoril o hitrostnih kamerah in omejitvah hitrosti. Za lažjo orientacijo pa pri Sygicu ponujajo tudi 3D stavbe v samih kartah.

Če še oklevate z nakupom vam Sygic ponuja še preizkusno različico, ki bo polno funkcionalna teden dni, po tem času pa se omeji tako, da ne deluje več glasovno vodenje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki