marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sveže fotografije mobilnika HTC One mini

Deli z ostalimi

07.06.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Že nekaj časa se pojavljajo govorice o mobilniku HTC One mini (verjetno podjetje HTC potrebuje protiutež za Samsungov S4 mini). Sedaj so te govorice malo bolj realne. Estonska spletna stran Forte naj bi se z HTC One mini celo "poigrala", posneli pa so tudi nekaj fotografij.

HTC One mini si deli kar nekaj zanimivih funkcij z večjim bratom: aluminijasto ohišje, 4 MP UltraPixel kamero, stereo zvočnike in Beats Audio.

Zaslon je s 4,3 palci, 720p ločljivostjo in 342 ppi gostoto točk logično manjši. Tudi procesor je le dvojedrni in po vsej verjetnosti s Snapdragon čipovjem. Delovni pomnilnik ostaja pri 2 GB, manj pa je tudi internega pomnilnika in sicer 16 GB.

Mini je v širino nekje na nivoju klasičnega One, vendar je krajši, po fotografijah sodeč tudi tanjši, vendar ne izključujemo optičnega trika.

One mini bojda teče na Androidu 4.2.2, po navednah s strani Forte pa bo najhitreje na voljo avgusta za ceno okoli 400€.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki