marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sprint Nextel ponudil novo storitev - nakupovanje

Deli z ostalimi

02.10.2007
Objavil: Rok Golob

Sprint Nextel Corp. je predstavil novo storitev, ki uporabnikom mobilnih naprav omogoča nakup in primerjavo širokega spektra produktov s pomočjo mobilnega telefona.

Storitev Mobile Shopper je brezplačna in predstavlja doživetje internetnega nakupovanja preko mobilnika. Istočasno omogoča tudi primerjavo cen v trgovinah s cenami, ki jih preko storitve Mobile Shopper ponuja preko 30 partnerjev. Stranke, ki želijo opraviti nakup, lahko to storijo neposredno s pomočjo plačilnih kartic.

»Mobilno nakupovanje preko mobilnika in hkrati možnost neposredne primerjave cen je naša prednost in prepričani smo, da bodo naši uporabniki navdušeni nad to storitvijo,« je povedal Chamsin Tulvasathien, vodja potrošniških aplikacij in GPS rešitev pri Sprint Nextelu.

Storitev, ki jo zagotavljajo v sodelovanju z intenetnim ponudnikom mShopper ponuja približno 7 milijonov produktov, katere dobavljajo tako velike trgovske verige, kot tudi manjši »nišni« trgovci. Za Sprint Nextel, ki ne dobiva provizije od opravljenih nakupov, storitev pomeni dodaten način za pridobivanje in zadovoljitev strank.

Uporabniki mobilnih telefonov že nekaj časa nakupujejo s svojimi telefoni, predvsem zvonjenja in igre, kupovanje elektronike ali oblek preko mobilnika pa še ni prav zaživelo. Čeprav so nekateri ponudniki že razvili storitve za nakupovanje na njihovih telefonih, so bile le-te vezane na določene trgovine kot na primer Amazon.com ali eBay.

Analitiki verjamejo, da je trg pripravljen za širši spekter brezžičnega nakupovanja. Predvsem naj bi to prišlo do izraza, ko se potrošniki navadijo na storitev, kot so se recimo na internetno nakupovanje. »Ali lahko pričakujemo enak (zakasnjen) odziv potrošnikov tudi v mobilnem svetu? Mislim da, vendar bo odziv vseeno hitrejši,« je na koncu še povedal Jeff Kagan, analitik za brezžične sisteme. »Prej ali slej bo to le še eno nakupovalno središče več.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki