marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Sproščanje na plaži malo drugače

Deli z ostalimi

06.08.2012
Objavil: Thomas Bergant

Da igralcem spletnega pokra ne bo več treba izbirati med napeto igro in soncem, plažo ali drugimi prijetnimi kotički, je PokerStars zasnoval aplikacijo za mobilne telefone in tablične računalnike. Aplikacija uporabnikom omogoča igranje najljubših turnirjev kjerkoli in kadarkoli, s čemer lahko popestrimo tudi marsikatero dolgo vožnjo z vlakom ali avtobusom.

Seveda se mobilna aplikacija od spletne strani, na katero dostopamo prek navadnega računalnika, nekoliko razlikuje. Med drugim je PokerStars za lažje igranje na tako majhnem zaslonu uvedel gumb »Play Now«, ki omogoča takojšen skok v igro, kadar igralcu zmanjkuje časa. Uporabnik pa lahko naenkrat sodeluje v štirih oz. petih turnirjev (odvisno od naprave, preko katere uporablja aplikacijo).

Za vključitev v igro torej potrebujete le mobilni telefon ali tablični računalnik, preko katerega si naložite aplikacijo PokerStars Mobile App (ta je za uporabnike android sistema dostopna na www.pokerstars.com/mobile, za uporabnike iOS pa na mobilni spletni strani App Store). Da bi igra tekla brez neprijetnih prekinjanj, je najboljše biti priključen na brezžično povezavo ali 3G omrežje. Za še prijetnejšo igro pa si lahko omislite slušalke za poslušanje glasbe in boljšo koncentracijo med igro ter stojalo za telefon ali tablični računalnik, da bodo roke lahko počivale.
Z aplikacijo PokerStars bodo počitnice dobile novo dimenzijo zabave, razburljivosti ob pohodu na zmage ter izzivov, ki jih prinaša tekmovanje. To je priložnost, da lahko morda prvič igrate poker kar v premočenih kopalkah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki