marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Sony Ericsson v Sloveniji?


05.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Že pred časom smo vas obvestili, da podjetje [url=http://www.mobile.si/articles/svema-prekinila-sodelovanje-s-so.html]Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson[/url]. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga.

Novi partner za poprodajne aktivnosti

Na razpisu za izvajanje celotnega obsega poprodajnih aktivnosti v Sloveniji je bil izbran DHL Exel Supple Chain S.p.A.. Korporacija načrtuje obveščanje operaterjev, zastopnikov in uporabnikov o tej spremembi. Sony Ericsson zagotavlja, da bo prek novega partnerja poskrbel za izpolnitev vseh obveznosti, ki jih ima do uporabnikov svojih proizvodov na slovenskem trgu.

Novi postopki
Od včeraj dalje (4.12.2008) prosijo, da pošiljate pošiljke izključno na naslove obstoječih lokacij za prevzem okvarjenih telefonov:

  • DHL Slovenian HUB
    Zgronji Brnik 130 U
    4210 Brnik
    tel.: +386 (0)1 588 78 00

  • DHL Maribor
    Pot k tamu 23
    2000 Maribor
    tel.: +386 (0)1 588 78 00

  • DHL HeadQuater
    Špruha 19
    1236 Trzin
    tel.: +386 (0)1 588 78 00

Obseg storitev

Pri Svemi pravijo, da žal ne razpolagajo z informacijami o novih postopkih, ki jih bo izvajal novi servisni partner. Določeni postopki na Sveminem servisnem centru so bili namreč nadgraditev zahtevanega servisnega postopka. Tovrstne storitve so bile odraz njihove želje po zadovoljstvu uporabnikov in operaterjev ter jih je Svema Co. izvajala samostojno in na svoje stroške. Možno je, da določene storitve, ki ste jih bili vajeni doslej, tako odslej ne bodo vključene.

Ker pri Svemi Co. želijo, da bi bil prehod za uporabnike kar najbolj neobremenjujoč, jim bodo na začetku nudili pomoč v obliki informacij., a bo ta informacija odvisna od razpoložljivih informacij s strani Sony Ericssona. Prav tako Svema Co. ne bo imela nikakršnega vpliva na potek postopkov.

Pri Svemi Co. tudi prosijo, da od 4. decembra 2008 dalje za vse informacije v zvezi s potekom postopkov, garancijskimi zahtevki, reklamacijami itd. obrnejo neposredno na DHL ali Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki