marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Sony Ericsson v Sloveniji?

Deli z ostalimi

05.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Že pred časom smo vas obvestili, da podjetje Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga.

Novi partner za poprodajne aktivnosti

Na razpisu za izvajanje celotnega obsega poprodajnih aktivnosti v Sloveniji je bil izbran DHL Exel Supple Chain S.p.A.. Korporacija načrtuje obveščanje operaterjev, zastopnikov in uporabnikov o tej spremembi. Sony Ericsson zagotavlja, da bo prek novega partnerja poskrbel za izpolnitev vseh obveznosti, ki jih ima do uporabnikov svojih proizvodov na slovenskem trgu.

Novi postopki
Od včeraj dalje (4.12.2008) prosijo, da pošiljate pošiljke izključno na naslove obstoječih lokacij za prevzem okvarjenih telefonov:

 • DHL Slovenian HUB
  Zgronji Brnik 130 U
  4210 Brnik
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL Maribor
  Pot k tamu 23
  2000 Maribor
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL HeadQuater
  Špruha 19
  1236 Trzin
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

Obseg storitev

Pri Svemi pravijo, da žal ne razpolagajo z informacijami o novih postopkih, ki jih bo izvajal novi servisni partner. Določeni postopki na Sveminem servisnem centru so bili namreč nadgraditev zahtevanega servisnega postopka. Tovrstne storitve so bile odraz njihove želje po zadovoljstvu uporabnikov in operaterjev ter jih je Svema Co. izvajala samostojno in na svoje stroške. Možno je, da določene storitve, ki ste jih bili vajeni doslej, tako odslej ne bodo vključene.

Ker pri Svemi Co. želijo, da bi bil prehod za uporabnike kar najbolj neobremenjujoč, jim bodo na začetku nudili pomoč v obliki informacij., a bo ta informacija odvisna od razpoložljivih informacij s strani Sony Ericssona. Prav tako Svema Co. ne bo imela nikakršnega vpliva na potek postopkov.

Pri Svemi Co. tudi prosijo, da od 4. decembra 2008 dalje za vse informacije v zvezi s potekom postopkov, garancijskimi zahtevki, reklamacijami itd. obrnejo neposredno na DHL ali Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki