marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Sony Ericsson v Sloveniji?

Deli z ostalimi

05.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Že pred časom smo vas obvestili, da podjetje Svema Co. d.o.o. prekinja sodelovanje s podjetjem Sony Ericsson. Razlog prekinitve sodelovanja naj bi bil - po besedah Karmen Skender, direktorice Svema Co. d.o.o. - zaradi razlik pri pogledu na poslovanje in izpolnjevanje zahtev slovenskega trga.

Novi partner za poprodajne aktivnosti

Na razpisu za izvajanje celotnega obsega poprodajnih aktivnosti v Sloveniji je bil izbran DHL Exel Supple Chain S.p.A.. Korporacija načrtuje obveščanje operaterjev, zastopnikov in uporabnikov o tej spremembi. Sony Ericsson zagotavlja, da bo prek novega partnerja poskrbel za izpolnitev vseh obveznosti, ki jih ima do uporabnikov svojih proizvodov na slovenskem trgu.

Novi postopki
Od včeraj dalje (4.12.2008) prosijo, da pošiljate pošiljke izključno na naslove obstoječih lokacij za prevzem okvarjenih telefonov:

 • DHL Slovenian HUB
  Zgronji Brnik 130 U
  4210 Brnik
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL Maribor
  Pot k tamu 23
  2000 Maribor
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

 • DHL HeadQuater
  Špruha 19
  1236 Trzin
  tel.: +386 (0)1 588 78 00

Obseg storitev

Pri Svemi pravijo, da žal ne razpolagajo z informacijami o novih postopkih, ki jih bo izvajal novi servisni partner. Določeni postopki na Sveminem servisnem centru so bili namreč nadgraditev zahtevanega servisnega postopka. Tovrstne storitve so bile odraz njihove želje po zadovoljstvu uporabnikov in operaterjev ter jih je Svema Co. izvajala samostojno in na svoje stroške. Možno je, da določene storitve, ki ste jih bili vajeni doslej, tako odslej ne bodo vključene.

Ker pri Svemi Co. želijo, da bi bil prehod za uporabnike kar najbolj neobremenjujoč, jim bodo na začetku nudili pomoč v obliki informacij., a bo ta informacija odvisna od razpoložljivih informacij s strani Sony Ericssona. Prav tako Svema Co. ne bo imela nikakršnega vpliva na potek postopkov.

Pri Svemi Co. tudi prosijo, da od 4. decembra 2008 dalje za vse informacije v zvezi s potekom postopkov, garancijskimi zahtevki, reklamacijami itd. obrnejo neposredno na DHL ali Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki