marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Sony začel z Jelly Bean nadgradnjami

Deli z ostalimi

15.02.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju Sony so že začeli z nadgradnjami njihovih Xperij na Jelly Bean različico. Nadgradnje bodo najprej na voljo za novejše modele: Xperia T in Xperia V, za Xperio TX pa šele naslednji mesec.

Poleg Jelly Bean posodobitve so pri Sonyju dodali še nekaj izboljšav v obliki boljše personalizacije domačih zaslonov in samo organiziranje medijskih aplikacij za lažjo iskanje glasbe, slik in video posnetkov. Tudi kamera ni izostala, dodali so ji novo nastavitev pri scenah in samo en dotik za menjavo med sprednjo in zadnjo kamero.

Posodobitve so se pričele ta teden, kdaj jih boste deležni vi, pa je težko napovedati, saj je to odvisno od operaterjev. Vendar naj bi bilo v najkrajšem času večina Xperjih nadgrajenih.

Če ste lastnik modela Xperia U, Xperia Miro, Tipo ali Sola pa lahko na uradno nadgradnjo pozabite.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki