marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Sony Xperia T3 prihaja na naše tržišče

Deli z ostalimi

13.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Sony Xperia T3 prihaja na slovensko tržišče v sredini meseca avgusta. Je izredno lahek in tanek, dodatno eleganco pa mu daje ohišje iz nerjavečega jekla. V Sloveniji bo na voljo v prosti prodaji v beli barvi po 350 €.

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) predstavlja sodelovanje s priznanim, v Nemčiji rojenim fotografom Benjaminom Kaufmannom z naborom osupljivih, čudovitih in edinstvenih fotografij, navdihnjenih s Sonyjevim novim pametnim telefonom Xperia™ T3.

Sovpadajoč s predstavitvijo elegantnega in tankega Xperia T3, poudarja izdaja fotografij povezavo med dizajnom in tehnologijo ter vpliv, ki sta ga imela pokrajina in umetnost na dizajn pametnega telefona Xperia T3.

Benjaminove slike navdihujejo elementi ikonske kakovosti dizajna Xperia T3 z oblikami in barvami, ki se ujamemo z elegantno obliko ohišja. Edinstveno nerjaveče jekleno “ogledalo”, ki obdaja napravo, predstavlja odsevne valove morja, medtem kot barve naprave, črna, bela in vijolična, karakterizirajo osupljivo paleto pokrajine.

Benjamin Kaufmann pove: “Dizajn Sonyjevega pametnega telefona Xperia T3 me je inspiriral pri snemanju teh fotografij, saj je bila moja ideja, da združim osupljivo lokacijo z resnično značilnim dizajnom pametnega telefona. Skozi svoje delo sem si prizadeval posneti lepoto izdelka in veličino lokacije, z ohranjanjem človeškega elementa.”

Ying Shao, višji produktni dizajner pri Sony Mobile pojasni: “Pri Sony Mobile nenehno poskušamo premakniti meje v pogledu dizajna, ki nas je pripeljal, da smo ustvarili naš najlepši in vrhunski telefon, Xperia T3. Preko našega sodelovanja z briljantnim Benjaminom Kaufmannom smo počaščeni, da lahko predstavimo nabor osupljivih fotografij, ki ne samo odsevajo eleganten in tanek dizajn telefona, ampak so tudi inspiracijska dela. Xperia T3 je bil zasnovan s pozornostjo za detajle, za tiste, ki vedo, kako ceniti značilen dizajn v svojem vsakodnevnem življenju, ki je prav tako navdih za Benjaminovimi fotografijami.”

Xperia T3 je izjemen, novi pametni telefon, ki je ustvarjen za tiste, ki iščejo način, da izstopijo iz množice. Čudovit nerjaveč jeklen okvir “zrcali” svet okoli vas. Xperia T3 je lahka in ultra tanka senzacija, ki je prijetna na dotik in pogled.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki