marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Sony predstavil nove prenosne brezžične zvočnike

Deli z ostalimi

25.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Sony je predstavil nove prenosne brezžične zvočnike SRS-X11, SRS-X33 in SRS-X550. Njihovo kompaktno ohišje združuje močno kakovost zvoka skupaj s tehnologijama Bluetooth in NFC, ki omogočata enostavno povezovanje zvočnikov s pametno napravo in brezhibno pretakanje glasbe. Uporabite jih lahko tudi kot dodatek vašega telefona, saj omogočajo enostavno odgovarjanje na klice med poslušanjem priljubljene glasbe.

Glasbena izkušnja ob brezžičnem poslušanju se je s Sonyjevo tehnologijo, ki vam zagotavlja odlično kakovost zvoka ob povezavi Bluetooth, še izboljšala. Modela SRS-X33 in SRS-X55 sta opremljena z novo zvočno tehnologijo LDAC™, ki povezavi Bluetooth® omogoča 3-krat večji prenos podatkov in tako izboljša brezžično kakovost zvoka. S pomočjo Sonyjevih edinstvenih tehnologij, kot so S-Master™, DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) in ClearAudio+™, pa zvočnika poskrbita za izboljšan bas, jasnost glasbenih odtenkov in obnovo kakovosti zvoka.

SRS-X11: Zvok
S svojim minimalističnim dizajnom v obliki kocke (61 mm x 61 mm x 61 mm) je SRS-X11 najmanjši zvočnik v svojem razredu. Navkljub svoji majhnosti premore udaren zvok z močjo 10 W z dvema pasivnima radiatorjema, ki skupaj omogočata, da uživate v bogatih, prodornih nizkih tonih. Želite moč predvajane glasbe še podvojiti? Uporabite funkcijo Speaker Add za povezavo dveh zvočnikov SRS-X11 in ustvarite dvakrat močnejši zvok v načinu Double mode ali pa porazdelite zvočni signal in uživajte v resničnem stereo zvoku z načinom Stereo mode. Vgrajena akumulatorska baterija vam bo omogočila kar 12 ur[1] brezžičnega predvajanja in skorajda neomejeno uživanje v priljubljenih glasbenih ritmih.

Zvočnik SRS-X11 bo na voljo od aprila 2015 v 4 različnih barvah (črni, beli, modri in rdeči). Zvočniku je priložen silikonski trak za lažje prenašanje.

SRS-X33: Majhen zvočnik z odlično kakovostjo zvoka
SRS-X33 je s svojimi dimenzijami (185 mm x 60 mm x 59 mm) kar za 20 % manjši od svojega predhodnika SRS-X3, hkrati pa zagotavlja izjemno kakovost zvoka. S svojo vgrajeno baterijo, ki zagotavlja kar 12 ur[2] predvajanja, je kot ustvarjen za celodnevno uživanje v priljubljenih glasbenih ritmih v objemu poletnega sonca. Z 2-kanalnim zvočniškim sistemom izhodne moči 20 W in dvema pasivnima radiatorjema, ki skupaj omogočajo reprodukcijo globljih nizkih tonov, lahko povečate glasnost predvajanih melodij brez popačenja.

SRS-X33 bo na voljo od maja 2015 v črni, beli, rdeči in modri barvi.

SRS-X55 – Zvočnik, primeren za vsako priložnost
Eleganten zvočnik SRS-X55 dosega nove ravni kakovosti zvoka v segmentu kompaktnih zvočnikov. Z 2.1-kanalnim zvočniškim sistemom in dvojnimi pasivnimi radiatorji zagotavlja udarno izhodno moč 30 W, s katero lahko večer hitro spremenimo v nepozabno zabavo. Z vgrajeno akumulatorsko baterijo boste lahko kar 10 ur[3] uživali v mogočnem zvoku, ob katerem lahko prepevate sami v svoji kuhinji ali pa poslušate glasbo v družbi svojih najbližjih.

SRS-X55 bo na voljo od maja 2015 v črni in beli barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki