marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Sony predstavil nove prenosne brezžične zvočnike


25.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Sony je predstavil nove prenosne brezžične zvočnike SRS-X11, SRS-X33 in SRS-X550. Njihovo kompaktno ohišje združuje močno kakovost zvoka skupaj s tehnologijama Bluetooth in NFC, ki omogočata enostavno povezovanje zvočnikov s pametno napravo in brezhibno pretakanje glasbe. Uporabite jih lahko tudi kot dodatek vašega telefona, saj omogočajo enostavno odgovarjanje na klice med poslušanjem priljubljene glasbe.

Glasbena izkušnja ob brezžičnem poslušanju se je s Sonyjevo tehnologijo, ki vam zagotavlja odlično kakovost zvoka ob povezavi Bluetooth, še izboljšala. Modela SRS-X33 in SRS-X55 sta opremljena z novo zvočno tehnologijo LDAC™, ki povezavi Bluetooth® omogoča 3-krat večji prenos podatkov in tako izboljša brezžično kakovost zvoka. S pomočjo Sonyjevih edinstvenih tehnologij, kot so S-Master™, DSEE™ (Digital Sound Enhancement Engine) in ClearAudio+™, pa zvočnika poskrbita za izboljšan bas, jasnost glasbenih odtenkov in obnovo kakovosti zvoka.

SRS-X11: Zvok
S svojim minimalističnim dizajnom v obliki kocke (61 mm x 61 mm x 61 mm) je SRS-X11 najmanjši zvočnik v svojem razredu. Navkljub svoji majhnosti premore udaren zvok z močjo 10 W z dvema pasivnima radiatorjema, ki skupaj omogočata, da uživate v bogatih, prodornih nizkih tonih. Želite moč predvajane glasbe še podvojiti? Uporabite funkcijo Speaker Add za povezavo dveh zvočnikov SRS-X11 in ustvarite dvakrat močnejši zvok v načinu Double mode ali pa porazdelite zvočni signal in uživajte v resničnem stereo zvoku z načinom Stereo mode. Vgrajena akumulatorska baterija vam bo omogočila kar 12 ur[1] brezžičnega predvajanja in skorajda neomejeno uživanje v priljubljenih glasbenih ritmih.

Zvočnik SRS-X11 bo na voljo od aprila 2015 v 4 različnih barvah (črni, beli, modri in rdeči). Zvočniku je priložen silikonski trak za lažje prenašanje.

SRS-X33: Majhen zvočnik z odlično kakovostjo zvoka
SRS-X33 je s svojimi dimenzijami (185 mm x 60 mm x 59 mm) kar za 20 % manjši od svojega predhodnika SRS-X3, hkrati pa zagotavlja izjemno kakovost zvoka. S svojo vgrajeno baterijo, ki zagotavlja kar 12 ur[2] predvajanja, je kot ustvarjen za celodnevno uživanje v priljubljenih glasbenih ritmih v objemu poletnega sonca. Z 2-kanalnim zvočniškim sistemom izhodne moči 20 W in dvema pasivnima radiatorjema, ki skupaj omogočajo reprodukcijo globljih nizkih tonov, lahko povečate glasnost predvajanih melodij brez popačenja.

SRS-X33 bo na voljo od maja 2015 v črni, beli, rdeči in modri barvi.

SRS-X55 – Zvočnik, primeren za vsako priložnost
Eleganten zvočnik SRS-X55 dosega nove ravni kakovosti zvoka v segmentu kompaktnih zvočnikov. Z 2.1-kanalnim zvočniškim sistemom in dvojnimi pasivnimi radiatorji zagotavlja udarno izhodno moč 30 W, s katero lahko večer hitro spremenimo v nepozabno zabavo. Z vgrajeno akumulatorsko baterijo boste lahko kar 10 ur[3] uživali v mogočnem zvoku, ob katerem lahko prepevate sami v svoji kuhinji ali pa poslušate glasbo v družbi svojih najbližjih.

SRS-X55 bo na voljo od maja 2015 v črni in beli barvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki