marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Sony Mobile Communications na sejmu Mobile World Congress

Deli z ostalimi

27.02.2012
Objavil: Thomas Bergant

Mobile World Congress, Barcelona – Podjetje Sony Mobile Communications, ki je sedaj del korporacije Sony, bo mobilnim operaterjem in kupcem prikazalo svojo povezano izkušnjo zabave na prvem nastopu na največjem dogodku na področju mobilne telefonije – kongresu Mobile World Congress.

Obiskovalci sejma bodo lahko na stojnici Sony Mobile Communications v hali 6, (stojnica 6E01) v živo preverili, kako Sony svojim kupcem omogoča povezano izkušnjo zabave preko mobilnih telefonov, TV aparatov, prenosnikov in tabličnih računalnikov.

Bert Nordberg, predsednik in izvršni direktor Sony Mobile Communications, je dejal: »Kot del skupine Sony imamo sedaj še boljše izhodišče za omogočanje povezane izkušnje zabave kupcem po celotnem svetu in za še hitrejši prenos tovrstne tehnologije in storitev na trg. Le Sony lahko združi elektronske naprave, povezane storitve, naprave in vsebine s pametnim telefonom Xperia kot temeljnim kamnom za uživanje v zabavi v tako povezanem svetu.«

Na sejmu Sony Mobile Communications prav tako predstavlja novo generacijo pametnih telefonov Xperia NXT™, ki vključuje paradnega konja Xperia S in najnovejša dodatka Xperia P in Xperia U. Ta nova pametna telefona Xperia združujeta izstopajoče oblikovanje in vrhunsko tehnologijo zabave z zmogljivostmi, ki jih kupci pričakujejo od pametnega telefona Sony. Telefoni iz družine Xperia NXT dodatno omogočajo dostop do omrežja Sony Entertainment Network*, na katerem lahko uporabniki najdejo celovit obseg vsebin in storitev z možnostmi za zabavo, ki so brez konkurence, in jim zagotavlja izmenjavo in uživanje v vsebinah preko več naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki