marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Sony izdal preizkusno različico operacijskega sistema Android 4.0

Deli z ostalimi

29.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Sony Mobile je izdal preizkusno različico operacijskega sistema Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" za svoje modele Xperia Arc S, Neo V in Ray. S tem izpolnjujejo obljubo, da bodo nadgradili vse Sony Ericsson Xperia mobilnike na zadnjo različico Googlovega operacijskega sistema.

Sony izdano različico priporoča le naprednim razvijalcem, saj bo za namestitev potrebno kar nekaj dela. Sony bo tudi priskrbel vso potrebno programje, ki bo potrebno za namestitev preizkusne različice. Da pa ni vse tako lepo, kot se sliši, pri družbi tudi sporočajo, da to početje lahko izniči garancijo za vaš mobilnik.

Na preizkusni različici operacijskega sistema ni nameščenih aplikacij, saj le-ta še ni prišel čez Googlov avtorizacijski proces, ravno tako ne deluje bluetooth in Wi-Fi. Kaj pa uporabnik z namestitvijo sploh pridobi? Dodatne funkcije ob zaklenjenem zaslonu, kot so dostop do kamere, nadzor nad predvajano glasbo, ter tudi novo hitro klicanje.

S tem tempom bi Sony končno različico lahko ponudil za namestitev že v marcu. Kako deluje Android 4.0 na Sony mobilniku pa si lahko ogledate na spodnjem videu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki