marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sony Ericsson je objavil datum začetka prodaje Xperie X1

Deli z ostalimi

11.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je najavil, da bo 30. septembra začel s prodajo težko pričakovanega Xperia™ X1, ki bo najprej na voljo kupcem v Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Švedskem. Telefon bo na drugih tržiščih po Evropi, Aziji in Latinski Ameriki na voljo v zadnjem četrtletju 2008.

Spletni viri
Za začetek odštevanja do predstavitve Xperia™ X1 bo Sony Ericsson 15. septembra ob 13:00 po srednjeevropskem zimskem času zagnal storitev globalnega spletnega vira v živo, ki bo gledalcem omogočila prvo celovito predstavitev telefona. Spletni vir bo prav tako premierno prikazal prvo epizodo trilerja v alternativni resničnosti Johnny X. Če se želite prijaviti na spletni vir in postaviti vprašanje Magnusu J. Anderssonu, višjemu direktorju za Xperia™ X1, obiščite: www.sonyericsson.com/premiere.

»Smo izjemno zadovoljni z inovativnostjo in novimi izkušnjami za uporabnika, ki smo jih za kupce ustvarili z Xperia™ X1,« je dejal Rikko Sakaguchi, CVP in vodja oddelka za načrtovanje in razvoj pri Sony Ericssonu. »Poglobljen prikaz delovanja na spletnem viru bo prikazal kako resnično edinstven je ta telefon. Ekosistem iz devetih nadzornih plošč uporabniku omogoča popoln nadzor nad vsemi doživetji telefona, kupcem pa omogoča vmesnik prilagoditi svojim potrebam in življenjskemu stilu. Telefon Xperia™ X1 je opremljen z najbolj kakovostnim zaslonom na tržišču, štirismerno navigacijsko tipko in optično kontrolno ročico, s katero bo vaše brskanje po spletu sproščujoče. S svojim izjemno hitrim procesorjem in omrežno hitrostjo pa Xperia™ X1 resnično premosti razpoko med zasebnimi potrebami, zabavo in poslovnimi zahtevami.«

Globalna predstavitev
Uradna globalna predstavitev telefona Xperia™ X1 se bo dogodila v Tentu v Londonu kot del sejma oblikovanja London Design Week, ki bo potekal med 18. in 21. septembrom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki