marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Sony Ericsson je objavil datum začetka prodaje Xperie X1


11.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je najavil, da bo 30. septembra začel s prodajo težko pričakovanega Xperia™ X1, ki bo najprej na voljo kupcem v Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Švedskem. Telefon bo na drugih tržiščih po Evropi, Aziji in Latinski Ameriki na voljo v zadnjem četrtletju 2008.

Spletni viri
Za začetek odštevanja do predstavitve Xperia™ X1 bo Sony Ericsson 15. septembra ob 13:00 po srednjeevropskem zimskem času zagnal storitev globalnega spletnega vira v živo, ki bo gledalcem omogočila prvo celovito predstavitev telefona. Spletni vir bo prav tako premierno prikazal prvo epizodo trilerja v alternativni resničnosti Johnny X. Če se želite prijaviti na spletni vir in postaviti vprašanje Magnusu J. Anderssonu, višjemu direktorju za Xperia™ X1, obiščite: www.sonyericsson.com/premiere.

»Smo izjemno zadovoljni z inovativnostjo in novimi izkušnjami za uporabnika, ki smo jih za kupce ustvarili z Xperia™ X1,« je dejal Rikko Sakaguchi, CVP in vodja oddelka za načrtovanje in razvoj pri Sony Ericssonu. »Poglobljen prikaz delovanja na spletnem viru bo prikazal kako resnično edinstven je ta telefon. Ekosistem iz devetih nadzornih plošč uporabniku omogoča popoln nadzor nad vsemi doživetji telefona, kupcem pa omogoča vmesnik prilagoditi svojim potrebam in življenjskemu stilu. Telefon Xperia™ X1 je opremljen z najbolj kakovostnim zaslonom na tržišču, štirismerno navigacijsko tipko in optično kontrolno ročico, s katero bo vaše brskanje po spletu sproščujoče. S svojim izjemno hitrim procesorjem in omrežno hitrostjo pa Xperia™ X1 resnično premosti razpoko med zasebnimi potrebami, zabavo in poslovnimi zahtevami.«

Globalna predstavitev
Uradna globalna predstavitev telefona Xperia™ X1 se bo dogodila v Tentu v Londonu kot del sejma oblikovanja London Design Week, ki bo potekal med 18. in 21. septembrom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki