marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Sony Ericsson oboževalcem predstavlja dva nova telefona prek Facebooka

Deli z ostalimi

13.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je po zaključku svetovne nagradne igre za ocenjevalce, na katerega se je lahko prijavil kdorkoli izmed 4,8 milijona oboževalcev podjetja, na Facebook profilu v celoti odstranil tančice iz dveh novih telefonov.

Telefon Sony Ericsson Mix Walkman ponuja zabavno izkušnjo glasbe, Sony Ericsson txt pro pa je opremljen z drsno QWERTY tipkovnico in aplikacijo za prijatelje za družbeno mreženje. Oba telefona sta opremljena z zaslonom na dotik in uporabljata vmesnik v kotih, ki je podoben tistemu na voljo v telefonih iz družine Xperia mini, ter sta zvrhano polna funkcij, vključno z video kamero in povezavo Wi-Fi za klepet in brskanje po spletu.

Quentin Cordier, vodja globalnega trženja izdelkov pri Sony Ericsson, je dejal: »Pri najavi teh telefonov smo želeli izkoristiti našo obsežno skupino oboževalcev na Facebooku in jih tako približati našim izdelkom in znamki. Zares smo zadovoljni, da sta telefona potrošnikom všeč zaradi glasbene funkcionalnosti in integracije družbenih medijev, in pričakujemo, da bosta izvrstna dodatka našemu razponu zabavnih telefonov.«

Sony Ericsson Mix Walkman omogoča nov in zabaven način poslušanja glasbe. Opremljen je s tipko Zappin, s katero boste še lažje in na bolj zabaven način izbrali svojo najljubšo skladbo. Le pritisnite na tipko Zappin in poslušajte refren naslednje skladbe preden se odločite, ali jo boste izbrali kot priljubljeno ter jo poslušali. Funkcija za karaoke zniža glasnost vokala pri katerikoli pesmi in vam omogoča, da prevzamete vlogo pevca vaše najljubše skladbe. Videz in karakter telefona lahko prilagodite svojemu razpoloženju z zamenljivimi barvnimi trakovi, ki so priloženi telefonu.

Sony Ericsson txt pro je opremljen z zaslonom na dotik z diagonalo 7,6 cm, fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona slikovnih pik in QWERTY drsno tipkovnico. Integrirana aplikacija za prijatelje uporabnikom omogoča, da dodajo do pet prijateljev, za katere bodo lahko v vsakem trenutku videli njihova nova sporočila na Facebooku in Twitterju.

Sony Ericsson Mix Walkman in Sony Ericsson txt pro bosta na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki