marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Predstavitev Sony Ericssonovih novosti

Deli z ostalimi

19.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

V treh novih mobilnih telefonskih aparatih, s katerimi Sony Ericsson razširja svojo ponudbo, so uspešno združeni dobro oblikovanje, preprosta uporaba in ugodna cena.

Z njimi se Sony Ericsson približuje vsem tistim uporabnikom, ki potrebujejo mobilni telefon z osnovnimi funkcijami predvsem za klicanje in sporočanje SMS.

Novi modeli so:

  • J220 – mobilni telefon klasične oblike, pri katerem sta poudarjena preprosta uporaba in poenostavljen dostop do menijev z enim klikom
  • J230 – mobilni telefon klasične oblike, ki ponuja poenostavljen dostop do menijev z enim klikom ter prednosti vgrajenega FM radijskega sprejemnika
  • Z300 – privlačen preklopni telefon

Novi telefoni bodo pritegnili vse uporabnike, ki iščejo zanesljive, preproste in lepo oblikovane mobilne telefone, ob tem pa ugodno ceno in znano blagovno znamko, ki ji lahko zaupajo. Vsak telefon ima svojsko privlačnost, vsi pa so osredotočeni na izpolnjevanje ene same naloge: upravljanje s klici in sporočanje s sporočili SMS naj bo čim preprostejše. Pri tem jim pomagajo navigacija med meniji z enim klikom, meniji z eno samo ikono in barvni zasloni.

"Razširjamo Sony Ericssonov izbor mobilnih telefonov, da se bomo lahko čimbolj približali potrebam uporabnikov," je povedal Steve Walker, podpredsednik oddelka za produktno trženje. "Vstop novih modelov na trg pomeni, da bodo imeli vsi tisti, ki si želijo imeti Sony Ericssonov mobilni telefon, široko izbiro, pri čemer bo vsak izbran model preprost za uporabo in lepo oblikovan."

J220 – preprosta uporaba
J220 je oblikovan z mislijo na preprosto uporabo. Uporabniki si lahko sami izberejo sistem menijev, ki jim je najbolj pri srcu – preprost meni z eno samo ikono ali pa priljubljen Sony Ericssonov meni z več ikonami za takojšen pregled najpomembnejših funkcij. Navigacijska tipka z enim klikom in oznake ikon na njej omogočajo preprost in hiter dostop do najpogosteje uporabljanih funkcij. J220 ima velik pomnilnik za shranjevanje telefonskih številk (do 500) in sporočil SMS (do 200). Z zamenljivimi pokrovčki Style-Up™, ki so na voljo kot dodatna oprema, pa uporabnik lahko zunanjo podobo telefona prilagodi lastnim željam. J220 bo na voljo v dveh barvnih različicah: črni in modri.

J230 – glasba in novice pri roki
Vgrajen stereo FM radijski sprejemnik omogoča uporabnikom, da lahko vsak trenutek prisluhnejo glasbi, športnim prenosom ali novicam na svojih priljubljenih radijskih postajah. V osnovni komplet je že vključen stereo prenosni komplet za prostoročno uporabo, namenjen poslušanju glasbe in telefoniranju. Telefon ima na zadnji strani vgrajen tudi zunanji zvočnik. Kakor pri J220 je tudi pri J230 mogoče izbrati način prikaza možnosti v meniju, možnosti pa sta dve – prikaz ene ikone ali pa več ikon na zaslonu. Uporabniki zlahka dostopajo do vseh funkcij telefona. Poslušanje radia, sprejemanje klicev, iskanje telefonske številke, pisanje sporočil SMS – do vseh teh funkcij je dovolj le en klik. Osnovne barvne različice J230 bodo: bela, rdeča, črna, zamenljivi pokrovčki Style-Up™ pa bodo izpolnili tudi drugačne barvne želje. Poleg tega ima J220 velik pomnilnik za shranjevanje telefonskih številk (do 500) in sporočil SMS (do 200).

Z300 – eleganten preklopni telefon
Majhen, eleganten preklopni telefon v sivi ali vijolični barvni različici je nadvse privlačen za vse modno ozaveščene uporabnike, ki iščejo preprost telefon, ki bo ustrezal njihovemu razpoloženju, okusu in življenjskemu slogu. Ko uporabnik odpre zgornji del telefona, se prikaže velik zaslon in presenetljivo velika tipkovnica z navigacijsko tipko, prek katere vodi pot do vseh glavnih funkcij z le enim klikom. Ko je zgornji del telefona zaprt, je na zunanjem zaslonu prikazana ura; ko uporabnik prejme klic, prikaz ure zamenjajo informacije o osebi, ki kliče. Z300 je osredotočen na govor in sporočila SMS, ponuja pa tudi telefonski imenik, koledar, opomnike in alarm. K podobi telefona po lastnih željah pomagajo zamenljivi pokrovčki Style-Up™, ki jih je mogoče kupiti kot dodatno opremo. Vsakemu telefonu bodo priloženi tudi kristalni okraski, s katerim si lahko uporabniki po svoje okrasijo svoj Z300.

Dosegljivost
J220 in J230 bosta na trgu na voljo v 1. četrtletju leta 2006, Z300 pa konec leta 2005.

Vsi trije telefoni delujejo v omrežjih GPRS 900/1800 Mhz.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki