marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Sony Ericsson na sejmu CES


11.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja na mednarodnem sejmu CES 2012 popolnoma povezan svet zabave s prvimi Xperia pametnimi telefoni Sonyja, vključno z Xperia S, prvim pametnim telefonom serije Xperia NXT – nove generacije pametnih telefonov Sonyja, ter novimi Xperia pametnimi telefoni, ki so narejeni predvsem za ameriški in japonski trg. Vsi imajo dostop do vrhunskih storitev zabave ter enostavno povezavo do ostalih zaslonov znotraj sveta Sony.

Novi Xperia pametni telefoni so:

• Xperia ion, prvi LTE Xperia pametni telefon Sonyja, ekskluzivno na voljo z AT&T v ZDA (slika desno).
Xperia S, prvi pametni telefon serije Xperia NXT – naslednja generacija pametnih telefonov Sony, z Sonyjevo visoko ločljivostjo za osupljivo izkušnjo (slika levo).

Dva nova telefona za japonski trg:

• Xperia acro HD, naslednik telefona Xperia acro s priljubljenimi japonskimi funkcijami, vključno z infrardečim vmesnikom za izmenjavo podatkov , mobilno denarnico in mobilno TV.
• Xperia NX, različica telefona Xperia S za japonski trg.

Bert Nordberg, izvršni direktor Sony Ericsson pravi: “CES predstavlja pomemben mejnik tako za Sony Ericsson kot za Sony, s predstavitvijo prvega pametnega telefona Sony. Ker se trg nadaljnjo razvija v svet, kjer uporabljamo vsebine in zabavo med različnimi zasloni, bo portfelj Xperia omogočal mobilno izkušnjo, ki je pomemben temelj Sonyjeve strategije ter zagotavlja enostavno povezavo ter mrežno zabavo med pametnimi telefoni, TV-jem, prenosniki in tabličnimi računalniki.”

Sony Ericsson je razkril tudi številne nove Android dodatke, ki še izboljšajo izkušnjo pametnih telefonov:
• Xperia Smart Tags, majhni NFC aktivacijski žetoni, ki zaženejo predhodno nastavljene ter personalizirane nastavitve, ko Android pametni telefon približate žetonu s tehnologijo NFC.
• Smart Wireless Headset pro, Bluetooth stereo slušalke, ki samostojno delujejo kot MP3 predvajalnik in radio, ko niso priključene v telefon.
• SmartWatch, mikro zaslon za Android telefone, ki brezžično prikazuje klice, sporočila ter aplikacije.
• SmartDock za Xperia ion, HDMI postaja, ki spremeni telefon Xperia ion v mini računalnik s povezovanjem na USB tipkovnico, miško ali velik TV zaslon.

Dostopnost

Xperia S bo po celem svetu na voljo od prvega četrtletja 2012. Xperia ion bo ekskluzivno na voljo le v ZDA za AT&T v drugem četrtletju leta. Xperia NX in Xperia acro HD bosta na Japonskem na voljo od te pomladi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki