marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Novi pogoji za Sony Ericssonovo garancijo

Deli z ostalimi
Sony Ericsson

31.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson bo od 1. 9. 2005 dalje nudil 24-mesečno garancijo vsem uporabnikom, ki so kupili sony ericssonove mobilnike v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora (ki poleg držav članic EU zajema tudi Norveško, Islandijo in Liechenstein), Švici ali Turčiji ter jih vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.

Svemina ponudba poudarja Sony Ericssonovo predanost polnemu zadovoljstvu njihovih uporabnikov. Vsi ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni.

Novi garancijski pogoji so začrtani v nadaljevanju:

  • 24-mesečno garancijsko obdobje zajema vse Sony Ericssonove mobilne telefone, kupljene v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora, Švici ali Turčiji, ki so jih uporabniki vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.
  • Za kartice PC in dodatno opremo (npr. baterije, različno opremo za prostoročno telefoniranje, slušalke Bluetooth, polnilnike; kupljene bodisi kot sestavni del kompleta s telefonom ali pa samostojno) ostane v veljavi 12-mesečno garancijsko obdobje.
  • 24-mesečno garancijsko obdobje bo uvedeno s 1. septembrom 2005 za vse telefone, ki bodo kupljeni 1. septembra 2005 ali kasneje.
  • Za uveljavljanje pravice do garancijskega popravila je potrebno predložiti veljaven garancijski list z navedeno ustrezno IMEI številko in potrdilo o nakupu (račun).
  • Garancija ne velja za programsko opremo, podatke in vsebino.
    Ostali garancijski pogoji ostajajo nespremenjeni. Več podrobnosti najdete v splošnih garancijskih pogojih in določilih, ki so navedeni v uporabniških priročnikih ali na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu mobilnemu telefonu.

fotografije
Sony Ericsson
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki