marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Sony Ericsson Facebook nagradna igra

Deli z ostalimi

20.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nagradno igro, s katero želi poiskati najboljšega ocenjevalca za enega od svojih dveh novih telefonov, pri čemer si pomaga z bazo oboževalcev na globalni Sony Ericsson Facebook strani, ki šteje preko 4,5 milijona članov. Za sodelovanje boste morali odgovoriti na enostavno vprašanje in nato napisati zakaj menite, da bi morali dobiti prav vi priložnost postati prvi ocenjevalec enega od telefonov.

Dvanajst srečnih oboževalcev bo nato prejelo telefon, s katerim bodo morali posneti zanimivo 45-sekundno video oceno. Štiri najboljše video ocene bodo nato objavljene na Facebooku, kjer bodo lahko ostali oboževalci glasovali za svojega favorita. Video, ki bo prejel največ klikov na »Všeč mi je«, bo prejel ogromno nagrado – komplet desetih telefonov za družino in prijatelje.

»To je razburljiva nova nagradna igra, ki nam pomaga ohraniti stik z našimi oboževalci. Ne glede na to, ali so odvisneži od družbenih medijev ali najboljši pevci ali pevke karaok, imajo oboževalci sedaj edinstveno priložnost, da naše izdelke dobijo v roke pred ostalimi. Po predstavitvi bosta ta nova telefona še razširila izbiro v našem razponu zabavnih telefonov,« je dejal Quentin Cordier, vodja trženja izdelkov pri Sony Ericsson.

Kako sodelovati:
• Obiščite Facebook stran, pravilno uganite imena telefonov in v 50 ali manj besedah pojasnite, zakaj ste odličen ocenjevalec.
• Ponovno obiščite stran 31. maja in poglejte, ali ste med srečno dvanajsterico, ki bo prejela telefon.
• 12 finalistov mora nato do 6. junija ustvariti in poslati 45-sekundno video oceno.
• 7. junija boste videli, ali se je vaš video znašel na strani, kjer ga bodo ocenjevali oboževalci.
• Končni zmagovalec, ki ga bo z »Všeč mi je« označilo največ oboževalcev, bo razglašen 13. junija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki