marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Sony Ericsson Facebook nagradna igra

Deli z ostalimi

20.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nagradno igro, s katero želi poiskati najboljšega ocenjevalca za enega od svojih dveh novih telefonov, pri čemer si pomaga z bazo oboževalcev na globalni Sony Ericsson Facebook strani, ki šteje preko 4,5 milijona članov. Za sodelovanje boste morali odgovoriti na enostavno vprašanje in nato napisati zakaj menite, da bi morali dobiti prav vi priložnost postati prvi ocenjevalec enega od telefonov.

Dvanajst srečnih oboževalcev bo nato prejelo telefon, s katerim bodo morali posneti zanimivo 45-sekundno video oceno. Štiri najboljše video ocene bodo nato objavljene na Facebooku, kjer bodo lahko ostali oboževalci glasovali za svojega favorita. Video, ki bo prejel največ klikov na »Všeč mi je«, bo prejel ogromno nagrado – komplet desetih telefonov za družino in prijatelje.

»To je razburljiva nova nagradna igra, ki nam pomaga ohraniti stik z našimi oboževalci. Ne glede na to, ali so odvisneži od družbenih medijev ali najboljši pevci ali pevke karaok, imajo oboževalci sedaj edinstveno priložnost, da naše izdelke dobijo v roke pred ostalimi. Po predstavitvi bosta ta nova telefona še razširila izbiro v našem razponu zabavnih telefonov,« je dejal Quentin Cordier, vodja trženja izdelkov pri Sony Ericsson.

Kako sodelovati:
• Obiščite Facebook stran, pravilno uganite imena telefonov in v 50 ali manj besedah pojasnite, zakaj ste odličen ocenjevalec.
• Ponovno obiščite stran 31. maja in poglejte, ali ste med srečno dvanajsterico, ki bo prejela telefon.
• 12 finalistov mora nato do 6. junija ustvariti in poslati 45-sekundno video oceno.
• 7. junija boste videli, ali se je vaš video znašel na strani, kjer ga bodo ocenjevali oboževalci.
• Končni zmagovalec, ki ga bo z »Všeč mi je« označilo največ oboževalcev, bo razglašen 13. junija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki