marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Sony Ericsson prinaša navdušenje ljubiteljem svetovnega nogometnega prvenstva

Deli z ostalimi

15.09.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil kampanjo Extra Man (dodatni igralec) za svetovno nogometno prvenstvo v Južnoafriški republiki leta 2010 (2010 FIFA World Cup South Africa™). Kampanja želi ljubiteljem svetovnega nogometnega prvenstva po celotnem svetu omogočiti kar najboljšo nogometno izkušnjo s pomočjo edinstvenega statusa Sony Ericsson kot uradnega sponzorja za mobilne telefone za prvenstvo.

Sony Ericsson bo ob upoštevanju sprememb na področju medijev in novih načinov njihove potrošnje zagotovil, da bodo mobilni telefoni v središču prvega svetovnega prvenstva, ki bo potekalo ob močni prisotnosti družbenega mreženja in izmenjave večpredstavnostnih vsebin. Od sedaj do junija 2010 želi Sony Ericsson vse ljubitelje tako pred kot med prvenstvom nagraditi z razburljivimi dejavnostmi in jim omogočiti ustvarjanje in izmenjavo samostojno ustvarjenih vsebin. To bo podjetje omogočilo tako na prvenstvu preko spletne strani www.sonyericsson.com/extraman kot neposredno preko mobilnih telefonov Sony Ericsson in tako zagotovilo izkušnje, ki jih bodo lahko ljubitelji uživali izključno preko Sony Ericssona.

Zavezanost podjetja Sony Ericsson za izboljšanje izkušnje nogometnih navdušencev na prvenstvu je del usklajene strategije blagovne znamke podjetja, ki želi izgraditi zabavno, igrivo in vključujočo interakcijo s potrošniki.

»Naš cilj je vsem ljubiteljem prvenstva ponuditi bogato in raznoliko izkušnjo, vključno s podelitvami brezplačnih vstopnic za tekme. Naša celotna investicija v trženje bo porabljena za izboljšanje njihove izkušnje, saj to za nas predstavlja absolutno prednostno nalogo. Za doseganje tega in za pomoč navdušencem pri uresničitvi njihovih sanj bomo tesno sodelovali z našimi sodelavci pri Sonyju,« je dejal Stephan Croix, vodja oddelka za globalna trženjska partnerstva pri Sony Ericssonu.

Osrednja točka naše misije bo predstavitev edinstvene nogometne aplikacije leta 2010, ki bo na mobilne telefone prinesla najboljšo nogometno izkušnjo. Ljubiteljem bo omogočila takojšnji dostop do najbolj razburljivih video posnetkov iz kvalifikacijskih in prijateljskih tekem, tekem na prvenstvu in nogometnih vesti. Ljubitelji bodo lahko prav tako svoje nogometne trenutke neposredno izmenjali s svojimi prijatelji preko aplikacije za dostop do strani za družbeno mreženje, ki bo nameščena na telefonih. Dodatne podrobnosti bodo razkrite v prihodnjih mesecih

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki