marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sony Ericsson bo odpuščal

Deli z ostalimi

25.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Iz Sony Ericssona je prišla novica, da bodo v naslednjih letih odpustili preko 2000 ljudi. Novica je prišla po objavi rezultatov za drugo četrtletje, kjer so pri podjetju zabeležili za kar dva milijona evrov izgube. Cilj odpuščanja je prihranek okoli 300 milijonov evrov letno.

Že v juniju so pri podjetju povedali, da ne pričakujejo tako velikih dobičkov kot so napovedovali. Predstavnik podjetja je ob tem povedal, da bodo pregledali celotno poslovanje, preden bodo sprejeli odličitev o odpuščanju.

Težava je nastala zaradi slabšega finančnega stanja uporabnikov, ki imajo na voljo manj denarja za nove mobilnike. »Recesija« je zajela tako poslovni kot tudi osebni trg, pojavila pa se je pravzaprav povsod, od ZDA, Velike Britanije pa vse do Japonske.

Sony Ericsson je sicer svoje sile uperil v razvijajpče se trge, saj evropski trg praktično stagnira. »Poteze, ki jih bomo v bodoče sprejeli so pravzaprav odziv na tržne spremembe, omogočile pa bodo, da bo podjetje še naprej ponujalo inovativne produkte,« je še povedal Dick Komiyama, predstavnik Sony Ericssona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki