marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Sony Computer Entertainment Europe in Sony Mobile uradna partnerja UEFA lige prvakov

Deli z ostalimi

21.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) in Sony Mobile Communications sta danes potrdila triletno globalno partnerstvo kot uradni partner UEFA lige prvakov za sezone 2015 do 2018. Ta sporazum bo vključeval UEFA Super Cup 2015, 2016 in 2017, kot tudi finale UEFA ženske lige prvakov in finale UEFA mladinske lige.

PlayStation je že dolgoleten uradni partner UEFA lige prvakov. Razširitev tega sponzorstva predstavlja nadaljnjo predanost v Evropi najbolj prestižnemu prvenstvu nogometnih klubov, ki je blagovno znamko pripeljal preko neverjetne vsebine in doživetij igranja k milijonom oboževalcev.

Jim Ryan, predsednik in generalni direktor Sony Computer Entertainment Europe pojasni: “Naše sodelovanje z UEFO in UEFA ligo prvakov je izjemno pomembno za nas in vidimo ga kot zelo naravno ujemanje naše blagovne znamke in občinstva. Navdušeni smo, da nadaljujemo s sodelovanjem naslednja tri leta in se hkrati veselimo prinašanja nečesa novega, zabavnega in razburljivega našim igralcem, ki bo edinstven PlayStation pristop k UEFA ligi prvakov.”

Sony Mobile je, s svojim inovativnim naborom pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Xperia, kot tudi edinstvenih izdelkov SmartWear, edinstveno plasiran in zajame tako oboževalce na stadionu kot digitalno areno, preko bogatega mobilnega vsebinskega doživetja.

Sponzorstvo komentira tudi Dennis van Schie, CCO pri Sony Mobile: “UEFA liga prvakov je vrh klubskega nogometa in veseli smo, da prinašamo oboževalcem po celem svetu izjemne načine uživanja in deljenja njihove strasti do igre. Ta prestižna globalna platforma nam omogoča širjenje našega dosega novih uporabnikov in zagotavljanje zares očarljivega in poglobljenega mobilnega doživetja.”

Kot uradna partnerja bosta PlayStation in Sony Mobile uživala v obširnih pravicah na tekmah, v pripravljalni sezoni, medijih, dogodkih, vključno s finalom, kot tudi z ekskluzivnim digitalnim partnerstvom na UEFA.com.

Na sodelovanje poda svoje mnenje tudi Guy-Laurent Epstein, marketing direktor UEFA Events SA: “Zelo smo veseli, da je Sony podaljšal svoje sponzorstvo, tako bomo nadaljevali s skupnim trdnim delom s PlayStationom, pozdravljamo pa tudi Sony Xperia. Preko sodelovanja z UEFA ligo prvakov bo to prineslo inovativno zabavo oboževalcem po celem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki