marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

slikaXiaomi Mi Band 5 z NFC tudi zunaj Kitajske
09.10.2019

Xiaomi je junija ob lansiranju pametne zapestnice Mi Band izdal dve različici – za domači in tuji trg. Prva ima tako vgrajen tudi mikrofon in NFC, mednarodna različica pa je brez omenjenih funkcij. Sedaj so se pojavile govorice, da naj bi naslednica Mi Band 5 imela NFC na vseh trgih.

slikaSamsung osvojil WBA nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo
07.10.2019

Samsung Electronics je s strani organizacije Wireless Broadband Alliance (WBA) prejel nagrado za najboljšo Wi-Fi inovacijo leta 2019. Nagrado je Samsung prejel za inovacije pri Samsung Galaxy S10 - za inteligentno Wi-Fi in Wi-Fi 6 povezljivost, s čimer je Samsung Galaxy S10 postal prvi pametni telefon, ki je kadarkoli dobil to nagrado.

članki

Sonny Ericsson je objavil nove izgube

Deli z ostalimi

27.10.2008
Objavil: Igor Prešeren

Švedsko-Japonski Sonny Ericsson je objavil finančno poročilo za tretje četrtletje letošnjega leta. Čeprav rezultati še vedno niso spodbudni, je družbi vsaj uspelo zmanjšati izgubljanje kapitala. Hkrati s tem se tudi napovedujejo določene strukturne spremembe znotraj podjetja, ki se napovedujejo za zadnje tri mesece leta. Izguba podjetja je sicer nekaj manjša kot je bilo pričakovano, vendar pa je pri 33 milijonih evrov še vedno večja kot v drugem kvartalu.

Iz družbe so še sporočili, da je bilo v tretji četrtini letošnjega leta prodanih 25,7 milijona njihovih mobilnikov, kar je za 24,4 milijona več kot v drugem četrtletju 2008, vendar pa je kljub temu manj kot v enakem obdobju lani, ko je bilo prodanih 25,9 milijona Sonny Ecicssonovih mobilnih telefonov.

Prihodki družbe ostajajo večinoma na ravni prejšnjega kvartala in znašajo 280,9 milijona evrov (300 milijopnov evrov v enakem obdobju leta 2007).
Iz Sonny Ericssona so še sporočili, da jim je uspelo obdržati 8 % globalni tržni delež, kar družbo po večini ustaljenih kriterijev uvršča na 5 mesto med glavnimi proizvajalci.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki