marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

slikaRiltok: mobilni bančni trojanski konj išče nove žrtve v Evropi
05.07.2019

Raziskovalci družbe Kaspersky so odkrili nove različice mobilne zlonamerne programske opreme Riltok, ki uporabnikom krade denar. Ta je bila prvič opažena sredi leta 2018 v Rusiji, danes pa širi ozemlje svojih tarč na celoten svet. Kot prve cilja evropske države; zakrito kot priljubljeno storitev so jo že opazili v Franciji, Italiji in Veliki Britaniji.

članki

Sonny Ericsson je objavil nove izgube

Deli z ostalimi

27.10.2008
Objavil: Igor Prešeren

Švedsko-Japonski Sonny Ericsson je objavil finančno poročilo za tretje četrtletje letošnjega leta. Čeprav rezultati še vedno niso spodbudni, je družbi vsaj uspelo zmanjšati izgubljanje kapitala. Hkrati s tem se tudi napovedujejo določene strukturne spremembe znotraj podjetja, ki se napovedujejo za zadnje tri mesece leta. Izguba podjetja je sicer nekaj manjša kot je bilo pričakovano, vendar pa je pri 33 milijonih evrov še vedno večja kot v drugem kvartalu.

Iz družbe so še sporočili, da je bilo v tretji četrtini letošnjega leta prodanih 25,7 milijona njihovih mobilnikov, kar je za 24,4 milijona več kot v drugem četrtletju 2008, vendar pa je kljub temu manj kot v enakem obdobju lani, ko je bilo prodanih 25,9 milijona Sonny Ecicssonovih mobilnih telefonov.

Prihodki družbe ostajajo večinoma na ravni prejšnjega kvartala in znašajo 280,9 milijona evrov (300 milijopnov evrov v enakem obdobju leta 2007).
Iz Sonny Ericssona so še sporočili, da jim je uspelo obdržati 8 % globalni tržni delež, kar družbo po večini ustaljenih kriterijev uvršča na 5 mesto med glavnimi proizvajalci.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki