marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Slovenskim podjetjem na voljo nova generacija storitev Office 365


26.04.2013
Objavil: Dare Gliha

Slovenski Microsoft je na 18. NT konferenci predstavil novo generacijo storitev Office 365 za podjetja. Najbolj celovita ponudba Microsoftovih storitev v oblaku prinaša nove funkcije in pakete, ki so prilagojeni potrebam in finančnim zmožnostim malih, srednje velikih in največjih organizacij.

Ob posodobljenih storitvah Microsoft Lync Online, Exchange Online in SharePoint Online so podjetjem odslej na voljo tudi namizne aplikacije Office, ki jih uporabniki lahko namestijo na kar petih svojih napravah in se zagotavljajo kot vselej posodobljena storitev v oblaku. Nove storitve Office 365, ki so že na voljo slovenskim podjetjem, so osrednja novost letošnje tehnološke prireditve NT konferenca, ki poteka od 23. do 25. aprila na Bledu. Slovenski Microsoft pričakuje, da se bo tridnevnega dogodka, ki se je začel včeraj s posebnim predkonferenčnim dnevom, letos udeležilo več kot 1200 udeležencev ter 123 domačih in tujih predavateljev.

Biljana Weber, generalna direktorica slovenskega Microsofta:
»Pri Microsoftu smo pred nekaj leti najavili, da je prihodnost našega poslovanja v računalništvu v oblaku. Office 365 je izjemen dokaz pravilnosti naše vizije, saj je na najboljši poti, da postane eden najuspešnejših izdelkov v celotni zgodovini Microsofta. Nova generacija, ki je sedaj na voljo tudi na slovenskem trgu, predstavlja pomemben korak naprej in verjamemo, da bo s povezovanjem naprednih poslovnih storitev in aplikacij Office, ki ga ne more ponuditi noben drug ponudnik, prepričala nov krog zadovoljnih uporabnikov.«

Nova generacija storitev Office 365
Nova generacija storitev Office 365 je slovenskim podjetjem ob prenovljenih obstoječih paketih, kot je Office 365 Enterprise, ki je namenjen večjim organizacijam oziroma bolj zahtevnim uporabnikom, na voljo v povsem novih naročniških paketih, ki so prilagojeni različnim potrebam in finančnim zmožnostim.

Office 365 ProPlus vključuje celovit nabor novih aplikacij Office, kot so Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath in Access, ki so na voljo kot storitev in jih vsak uporabnik lahko namesti na pet svojih naprav. IT-strokovnjaki, ki v podjetjih skrbijo za informacijske tehnologije, bodo s to ponudbo pridobili tudi več nadzora, recimo prek možnosti, da nove aplikacije Office namestijo vzporedno s starejšimi različicami, ter orodij za upravljanje posodobitev in nadgradenj.

Srednje velikim podjetjem z od 10 do 250 zaposlenimi je namenjen paket Office 365 Midsize Business, ki ob rešitvah iz Officea 365 ProPlus prinaša še vrhunske poslovne komunikacije in sodelovanje prek storitev Exchange Online, Lync Online in SharePoint Online. Ponudbo dopolnjujejo še za uporabo preprosta IT-orodja, integracija z Active Directoryjem, spletna konzola za administracijo in telefonska podpora v delovnem času.

Malim podjetjem z do 10 zaposlenimi pa je namenjena ponudba Office 365 Small Business Premium, ki ob namiznih aplikacijah Office vključuje še poslovno e-pošto, skupinske koledarje, orodja za spletne strani in rešitev za videokonference v visoki ločljivosti. Vse rešitve so zasnovane tako, da ne zahtevajo poglobljenega znanja o informacijskih tehnologijah.

Več informacij o novih storitvah Office 365 za podjetja je na voljo na spletni strani www.office.si, kjer se je mogoče odločiti tudi za brezplačen 30-dnevni preizkus. Office 365 je mogoče kupiti neposredno pri Microsoftu, pri pooblaščenih trgovcih in partnerjih.

Novi Office 365 tudi za izobraževalne ustanove
Novi Office 365 je na voljo tudi slovenskim izobraževalnim ustanovam, ki jim Microsoft brezplačno nudi gostujočo e-poštno storitev s 25 GB prostora na uporabnika, zaščito pred nezaželeno e-pošto in zlonamernimi programi, rešitev za spletne konference v visoki ločljivosti, skupno rabo zaslona in takojšnjim sporočanjem, intranetne spletne strani SharePoint, spletne programe Office, integracijo z Active Directoryjem, spletno IT-podporo in podporo po telefonu 24/7 za kritične težave.

Eden najhitreje rastočih izdelkov v zgodovini Microsofta
Microsoft je Office 365 prvič predstavil sredi leta 2011, danes pa te storitve uporablja že vsako peto veliko podjetje, ki je stranka Microsofta (pred enim letom vsako sedmo). Število malih in srednje velikih podjetij, ki uporabljajo Office 365, se je v zadnjih 12 mesecih povečalo kar za 150 odstotkov. Med uporabniki je mogoče najti številna mednarodno uveljavljena podjetja in organizacije, kot so Tesco, Barilla America, Starbucks, Coca-Cola Enterprises ter Mednarodna federacija društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca. Med prehodi v oblak v Sloveniji velja omeniti Mercator, kjer Office 365 uporablja približno 6000 uporabnikov, in največjega proizvajalca jekla v Sloveniji, Skupino SIJ – Slovenska industrija jekla s približno 1100 uporabniki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki