marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

SiOL v prihodnjem letu ponovno pod okriljem Telekoma Slovenije


15.12.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nadzorni svet Telekoma Slovenije je dal na današnji seji soglasje k predlogu uprave o pripojitvi družbe Slovenija Online – SiOL Internet, d. o. o., k matičnemu podjetju. Uveljavljena, ugledna in prepoznavna blagovna znamka SiOL ostaja na trgu, njeno trženje pa prevzema Telekom Slovenije.

SiOL, največji slovenski ponudnik internetnih storitev, bo postal sestavni del Telekoma Slovenije predvidoma v prvi polovici prihodnjega leta. S pripojitvijo SiOL-a se nadaljuje proces preoblikovanja družb znotraj Skupine Telekom Slovenije, ki je posledica trendov na svetovnih trgih elektronskih komunikacij, kjer v zadnjem obdobju opažamo koncentracijo ponudnikov klasičnih in novih telekomunikacijskih storitev. Predvsem pa spremembe zahteva razvoj multimedijskih tehnologij in storitev, zaradi česar so na internetnem trgu poslovno uspešnejši praviloma tisti, ki ponujajo vse informacijsko - komunikacijske storitve na enem mestu, vendar tudi personalizirano ponudbo, izoblikovano glede na uporabniške vzorce posameznika.

Z novo organiziranostjo bo Telekom Slovenije lažje zagotovil najnovejše tehnologije slovenskim uporabnikom, boljša povezanost pa bo omogočila poenostavitev poslovnih in tehničnih procesov in večjo finančno učinkovitost družbe. Združitev prinaša večjo preglednost ponudbe in boljšo preglednost rezultatov lastnikom. Zaposleni v SiOL-u bodo tudi v bodoči organizacijski strukturi pomembni nosilci razvoja širokopasovnih vsebin in storitev.

Naročnikom SiOL-a bo pripojitev prinesla številne ugodnosti in koristi. Lažje in na enem mestu bodo lahko urejali vse zadeve, povezane s telefonijo, internetom in IP TV, učinkovitejši bodo klicni centri in ostale storitve, skupni račun pa jim bo olajšal poslovanje in znižal stroške. Uporabnikom bo zagotovljena še boljša podpora in servis.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki