marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Si.navigator z vključenimi stroški prenosa podatkov

Deli z ostalimi
Si.mobil

16.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilova storitev za mobilno navigacijo je odslej na voljo brez dodatnih stroškov za prenos podatkov. Uporabniki lahko Si.navigator uporabljajo s povsem predvidljivimi stroški in brez skrbi zaradi obsega prenosa podatkov doma ali v tujini.

Cena storitve Si.navigator je z uvedbo novih cen bolj pregledna in zato uporabnikom bolj prijazna. Edini strošek uporabe storitve Si.navigator predstavlja naročnina na storitev (enodnevna uporaba, mesečna ali letna naročnina). Ta se razlikuje glede na to, ali uporabnik izbere zemljevid Slovenije ali tujine. Prenos podatkov je odslej že vključen v ceno in se ne zaračunava dodatno (velja tudi za tujino).

Uporaba storitve Si.navigator je enostavna. Uporabniki si lahko brezplačno aplikacijo Si.navigator na telefon naložijo enostavno tako, da pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo NAVI na številko 9443. Za dnevno uporabo ni potrebno sklepati naročnine in uporabnik lahko takoj začne z navigacijo, ki omogoča tudi 3D pogled, nočni način delovanja in iskanja lokacij. Si.navigator prikazuje začetno lokacijo oz. trenutno pozicijo, destinacijo, razdaljo, predviden čas prihoda, hitrost, orientacijo s kompasom in glasovno navigacijo v slovenskem jeziku. Sistem prav tako samodejno zazna spremembe iz začrtane poti in se prilagodi novi poti. Pot se lahko prilagaja glede na oddaljenost, čas potovanja ali glede na promet.

Za uporabo storitve Si.navigator ni potrebno dokupovati in nameščati zemljevidov posameznih držav, kot jih je potrebno pri običajnih navigacijskih napravah. Zemljevidi se namreč na strežnikih samodejno posodabljajo, zato so vedno na voljo ažurni zemljevidi. Med vožnjo pa uporabnike sistem opozarja tudi na cestninske postaje, tunele, stacionarne radarske kontrole in ostale koristne informacije.

Naročnina na storitev Si.navigator

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki