marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

S Si.Navigatorjem mobilnik postane navigacijska naprava

Deli z ostalimi

14.06.2007
Objavil: Uredništvo

Storitev Si.Navigator iz Simobil – Vodafone več kot trideset mobilnikov in BlackBerry telefonov spremeni v navigacijsko napravo. Ažurni zemljevidi, ki se posodabljajo avtomatsko in omogočajo načrtovanje poti v več kot tridesetih državah.

Si.Navigator je navigacijski GPS sistem za mobilne telefone in je na voljo naročnikom pri Si.mobil – Vodafone. Storitev omogoča preprosto načrtovanje poti, prikazuje razdaljo, predviden čas prihoda, cilj in orientacijo s kompasom. Sistem samodejno zazna kakršnekoli spremembe in se prilagodi novi poti. Zemljevide lahko uporabniki nalagajo sproti ali predhodno, posodabljajo pa jih brezplačno. Na poti jih vodi glasovna navigacija v slovenskem jeziku.

Za uporabljanje mobilnika kot navigacijske naprave potrebujejo uporabniki mobilni telefon, ki podpira storitev Si.Navigator, GPS sprejemnik in programsko opremo, ki jim je na voljo brezplačno. Storitev Si.Navigator podpira široka paleta telefonov Nokia, Sony Ericsson in BlackBerry, BlackBerry Monza pa ima že tudi vgrajen GPS sprejemnik.

Pri Si.mobil – Vodafone se tudi zavedajo, da imajo uporabniki zelo različne potrebe po uporabi navigacijskih naprav. Poslovni uporabniki, ki so veliko na poti, pogosteje potrebujejo navigacijske naprave kot avanturistični popotniki ali dnevni izletniki. Tako so uporabnikom storitve Si.Navigator na voljo trije različni načini uporabe, in sicer dnevni dostop ali mesečna in letna naročnina z neomejenim dostopom.

Poleg tega, da Si.Navigator uporabnike natančno pripelje na začrtani cilj, jim obenem nudi informacije o pomembnejših točkah na poti, kot so restavracije, bencinske črpalke, hoteli, parkirišča, nakupovalni centri idr. Tako na popotovanje ne bo treba več nositi zemljevidov in turističnih vodnikov z napotki, kam v mestu, ter se prepirati, kdo bo mimoidočega vprašal za smer.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki