marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Prva GPS navigacija za mobilne telefone v Sloveniji

Deli z ostalimi

23.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone kot prvi slovenski mobilni operater na trg prinaša novo inovativno storitev. Si.Navigator je natančen satelitski GPS sistem za mobilne telefone.

Zemljevidi
Uporabniki bodo lahko dostopali do podrobnih zemljevidov Slovenije, več kot 20 evropskih držav, ZDA in Kanade. Zemljevidov ne bo potrebno predhodno nalagati na telefon. Dinamični zemljevidi s samodejno povečavo bodo opremljeni tudi z glasovno navigacijo in izračuni poti.

Uporaba
S preprostim načinom vodenja s puščicami, kristalno čistim glasom in natančnimi navodili Si.Navigator nudi še večjo varnost. Si.Navigator omogoča preprosto načrtovanje poti, prikazuje razdaljo, predviden čas prihoda, cilj in orientacijo s kompasom. Uporabiti ga bo mogoče v avtomobilu, na kolesu ali med hojo. Uporabnik potrebuje le ustrezen mobilni telefon* z naloženo programsko opremo in povezavo z GPS anteno.

Promocijska ponudba
Ob predstavitvi storitve bo strankam na voljo paket Si.Navigator z vso potrebno opremo (telefon in GPS antena) pod posebnimi promocijskimi pogoji: paket z Nokio 6630 za 40.000 SIT in z Nokio 3230 za 30.000 SIT. Strankam bodo GPS antene na voljo tudi samostojno za 20.000 SIT. Vsi novi uporabniki bodo do konca februarja 2006 storitev uporabljali brezplačno. Po tem obdobju bodo lahko izbirali med dvema paketoma: Si.Navigator za dnevno uporabo bo na voljo za 250 SIT za neomejeno uporabo za en dan v Sloveniji in tujini z brezplačno uporabo za prva dva dni; Si.Navigator za mesečno uporabo bo na voljo za 1.250 SIT na mesec za neomejeno mesečno uporabo v Sloveniji in tujini. GPRS prenos ni vključen v ceno.
*Vsi telefoni z operacijskim sistemom Symbian in večina telefonov s podporo Javi so združljivi z uporabo Si.Navigatorja; to so na primer Sony Ericsson K750i, Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W800i, Nokia 9500, Nokia 9300, Nokia 6230, Nokia 6630, Nokia 3230.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki