marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Si.mobilova subvencija za samostojne podjetnike in podjetja

Deli z ostalimi

15.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil razume, da je poslovni svet poln izzivov, situacija na trgu pa zelo ostra. Zato je družba pripravila posebno ponudbo, s katero želi podpreti in omogočati posel samostojnim podjetnikom in podjetjem. Si.mobilova subvencija uporabnikom novo naročenih storitev omogoča kar:

6 mesecev brez naročnine za telefonijo, 6 mesecev brez naročnine za mobilni internet in 6 mesecev brez naročnine na izbrane poslovne rešitve. Odločijo se lahko za katerokoli storitev ali kar vse hkrati.

Ob izjemni ponudbi, ki jo lahko poslovneži izkoristijo do 30. junija, so tudi za vse obstoječe naročnike, prenovili pakete PODJETNI SMART, jim ob nespremenjeni mesečni naročnini dodali neomejene klice v omrežje Si.mobil, ter podvojili količino prenosa podatkov na paketu Mobilni internet XL. Z izbranimi poslovnimi rešitvami si lahko omogočijo učinkovitejše in uspešnejše poslovanje ter se opremijo še z odličnimi poslovnimi telefoni in tablicami. Celotno ponudbo ugodnosti, ki velja ob vezavi za 24 mesecev, si oglejte v prenovljenem poslovnem katalogu v prilogi.

Še več pogovorov s paketi PODJETNI SMART
Vse pakete PODJETNI START in SMART lahko ob vezavi do 30. 6. 2013 poslovni uporabniki uporabljajo brez naročnine kar pol leta. S prenovljenimi paketi PODJETNI SMART pa lahko ob nespremenjeni mesečni naročnini odslej neomejeno kličejo v Si.mobilovo omrežje.

Dvakrat več brskanja po spletu
Do konca leta poslovnežem paket Mobilni internet XL prinaša kar dvakrat večjo količino podatkov kot doslej, vsi paketi Mobilni internet pa so ob vezavi do 30. 6. 2013 na voljo kar 6 mesecev brez naročnine!

Hkrati so ponudbo Mobilnega interneta razširili tudi z novim paketom Mobilni internet XS, ki za 6 € mesečno ponuja 300 MB prenosa podatkov. Paket je namenjen vsem tistim, ki potrebujejo dostop do spleta le občasno ali v manjšem obsegu.

Poslovne rešitve 6 mesecev brez naročnine in nakup na bizstore.si
Izbrane Si.mobilove poslovne rešitve, tudi Microsoft Exchange za poslovno elektronske pošto, miniMAX za lažje vodenje računovodstva ter PamFax za pošiljanje in sprejemanje faks sporočil brez papirja, lahko sedaj 6 mesecev preizkušajo brez stroškov naročnine. Na voljo so prek največje slovenske tržnice bizstore.si.

Poslovne rešitve uporabnikom omogočajo izboljšavo poslovnih procesov in učinkovitejše poslovanje, predvsem pa mobilizacijo poslovanja, saj lahko delajo kjerkoli in kadarkoli. Bistveno poslovno prednost pa predstavlja tudi prodajni model, saj niso potrebne začetne investicije. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava za 24 mesecev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki