marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Si.mobilova subvencija za samostojne podjetnike in podjetja

Deli z ostalimi

15.05.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil razume, da je poslovni svet poln izzivov, situacija na trgu pa zelo ostra. Zato je družba pripravila posebno ponudbo, s katero želi podpreti in omogočati posel samostojnim podjetnikom in podjetjem. Si.mobilova subvencija uporabnikom novo naročenih storitev omogoča kar:

6 mesecev brez naročnine za telefonijo, 6 mesecev brez naročnine za mobilni internet in 6 mesecev brez naročnine na izbrane poslovne rešitve. Odločijo se lahko za katerokoli storitev ali kar vse hkrati.

Ob izjemni ponudbi, ki jo lahko poslovneži izkoristijo do 30. junija, so tudi za vse obstoječe naročnike, prenovili pakete PODJETNI SMART, jim ob nespremenjeni mesečni naročnini dodali neomejene klice v omrežje Si.mobil, ter podvojili količino prenosa podatkov na paketu Mobilni internet XL. Z izbranimi poslovnimi rešitvami si lahko omogočijo učinkovitejše in uspešnejše poslovanje ter se opremijo še z odličnimi poslovnimi telefoni in tablicami. Celotno ponudbo ugodnosti, ki velja ob vezavi za 24 mesecev, si oglejte v prenovljenem poslovnem katalogu v prilogi.

Še več pogovorov s paketi PODJETNI SMART
Vse pakete PODJETNI START in SMART lahko ob vezavi do 30. 6. 2013 poslovni uporabniki uporabljajo brez naročnine kar pol leta. S prenovljenimi paketi PODJETNI SMART pa lahko ob nespremenjeni mesečni naročnini odslej neomejeno kličejo v Si.mobilovo omrežje.

Dvakrat več brskanja po spletu
Do konca leta poslovnežem paket Mobilni internet XL prinaša kar dvakrat večjo količino podatkov kot doslej, vsi paketi Mobilni internet pa so ob vezavi do 30. 6. 2013 na voljo kar 6 mesecev brez naročnine!

Hkrati so ponudbo Mobilnega interneta razširili tudi z novim paketom Mobilni internet XS, ki za 6 € mesečno ponuja 300 MB prenosa podatkov. Paket je namenjen vsem tistim, ki potrebujejo dostop do spleta le občasno ali v manjšem obsegu.

Poslovne rešitve 6 mesecev brez naročnine in nakup na bizstore.si
Izbrane Si.mobilove poslovne rešitve, tudi Microsoft Exchange za poslovno elektronske pošto, miniMAX za lažje vodenje računovodstva ter PamFax za pošiljanje in sprejemanje faks sporočil brez papirja, lahko sedaj 6 mesecev preizkušajo brez stroškov naročnine. Na voljo so prek največje slovenske tržnice bizstore.si.

Poslovne rešitve uporabnikom omogočajo izboljšavo poslovnih procesov in učinkovitejše poslovanje, predvsem pa mobilizacijo poslovanja, saj lahko delajo kjerkoli in kadarkoli. Bistveno poslovno prednost pa predstavlja tudi prodajni model, saj niso potrebne začetne investicije. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava za 24 mesecev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki